zapečený lilek se šunkou a parmezánem

zobrazeno 1804×

Vložil(a): navji, 19. 6. 2017 8.58

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

lilek
1 ks
cibule
1 ks
česnek
2 stroužek
rajčata
2 ks
voda
5 lžička
šunka
10 dkg
olej
1 lžíce
parmezán
2 lžíce

Návod:
1 lilek vydlabeme tak, aby nám zůstal jen okraj, dužninu pokrájíme na kostičky.
na trošce oleje osmahneme cibulku, přidáme tak 2 stroužky česneku, mezitím oloupeme čerstvá rajčata, polkrájené vložíme do pánve k cibuli, poté dáme další zeleninu (dužninu lilku, lze cuketa, mrkev aj.) vše podlijeme vodou a dusíme, přidáme čersvé bylinky dle chuti, nakonec přidáme 90% šunku

směsí naplníme lilky, okraje potřeme olivovým olejem, pečeme v troubě na 170° cca 25 min. dokud lilek nebude hotový. Těsně před dopečením posypeme parmezánem.

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (18 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

danuse11, 7. 11. 2020, 14.14

Vypadá to moc dobře,musím vyzkoušet ještě jsem nikdy nedělala

mikka27

mikka27, 23. 10. 2020, 20.11

Zatím jsem lilek ještě nedělala. Ale vyzkoušet se má všechno.

Kateřina Fárová, 14. 9. 2020, 20.34

Lilku jsem ještě pořád nepřišla na chuť, ale tento recept vypadá zajímavě.

nancy, 14. 9. 2020, 10.52

Můžu potvrdit, je to moc dobré jídlo

mikjana, 26. 5. 2020, 19.51

To musím vyzkoušet, s lilkem jsem zatím nic nedělala.

Mygara

Mygara, 23. 12. 2018, 7.41

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 7. 9. 2018, 10.00

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga

Fuga, 27. 12. 2017, 7.07

To je krásná úprava, už se těším, až ochutnám

Mildret, 10. 12. 2017, 11.12

Takto upraveny lilek jsem ještě neměla

annahb, 23. 6. 2017, 15.27

zajímaví recept-určitě vyzkouším

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů