Řízek z patizonu
Vložil(a): szendrejka, 29. 8. 2016 20.33
Patizon oloupeme, nakrájíme na plátky a prosolíme ho. Necháme cca 1/2 hodinku odstát a opté otřeme kuchyňskou utěrkou. No a dále pracujeme s patizonem jako s masem :) Obalíme v klasickém 3obalu, smažíme a podáváme s přílohou dle chuti. Naše děti milují bramborovou kaši.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (20 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Mygara, 27. 11. 2018, 9.07
Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka, 3. 11. 2018, 19.58
jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga, 30. 1. 2018, 18.46
to jsem ještě nezkoušela

Aliisha, 22. 1. 2017, 20.59
To jsem ještě nikdy nejedla.
Petra Schoberová, 7. 12. 2016, 6.43
to už sem hodně dlouho neměla