Květákový korpus na pizzu

sledováno 1× zobrazeno 1000×

Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 3. 12. 2017 21.56

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez lepku 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

květák
1 ks
vejce
4 ks
růžová sůl
1 množství dle chuti
oregano, bazalka, medvědí česnek, ...
1 množství dle chuti

Květák uvaříme v osolené vodě. Pak ho rozmixujeme tyčovým mixérem spolu s vejci, solí a kořením. Dáme na plech a pečeme v troubě asi 20 minut. Pak korpus obložíme jako pizzu a dopečeme.

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (22 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Bap, 20. 1. 2021, 19.30

Tak o tom jsem ještě neslyšela

danuse11, 7. 11. 2020, 14.11

Vypadá to moc dobře,musím vyzkoušet ještě jsem nikdy nedělala

mikka27

mikka27, 22. 5. 2020, 12.12

hodně netradiční korpus, musí být moc dobrý.

mikjana, 17. 5. 2020, 16.15

To vypadá zajímavě, jen bych asi přidala trochu mouky. Ale mohlo by to být dobré.

Sarka6, 3. 2. 2019, 18.46

Zkusím

Mygara

Mygara, 6. 1. 2019, 10.14

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 6. 8. 2018, 20.14

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Evanessa, 18. 7. 2018, 8.29

Květák nám chutná, ale tohle jsem ještě nezkoušela

L.janicka.l

L.janicka.l, 12. 12. 2017, 21.53

Neco takoveho jsem zkousela a bylo to dobre

Furciferka

Furciferka, 10. 12. 2017, 21.29

Ty jo, to vyzkouším. Mám moc ráda květák.

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací