Brokolicové karbanátky se lněným semínkem

zobrazeno 415×

Vložil(a): avynka, 8. 11. 2016 18.19

30 min. - 2 hod. složitější

Ingredience:

brokolice
1 ks
mrkev
1 ks
anglická slanina
150 g
vejce
3 ks
tvaroh (vanička)
0,5 ks
česnek
2 stroužek
lněné semínko, drcený kmín
1 množství dle chuti
sůl, mletý pepř
1 množství dle chuti
strouhanka
1 množství dle chuti
olej na smažení
1 množství dle chuti
  1. Syrovou brokolici, mrkev i slaninu rozsekejte v robotu. Přidejte žloutky, tvaroh, utřený česnek, osolte a opepřete, přidejte lněné semínko a kmín a podle potřeby zahustěte strouhankou. Promíchejte. Nakonec do směsi opatrně přidejte tuhý sníh ušlehaný ze 3 bílků. Ze směsi vytvarujte karbanátky, dejte je na plech vyložený pečicím papírem, potřete olejem a při 180 °C pečte do zlatohnědé barvy cca 30 minut. V polovině pečení karbanátky obraťte.

  2. Podáváme s bramborovou kaší nebo třeba s domácími hranolky a jogurtovým dipem.

Sdílejte:   | 
3

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (10 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

slavuska, 5. 3. 2018, 23.49

ze syrové zeleniny neznám

Fuga

Fuga, 24. 1. 2018, 6.28

Zrocna jsem dělala podobné, ale a mrkví

Mildret, 10. 12. 2017, 11.21

Pečené karbanátky musím vyzkoušet ,navíc s tou brokolicí vypadají úžasně

Aliisha

Aliisha, 22. 1. 2017, 21.35

Zajímavý receptík

Ptáče 76, 10. 12. 2016, 19.34

tak tyhle můžou být opravdu zajímavé

Petra Schoberová, 8. 12. 2016, 5.20

moc dobré

slunicko, 13. 11. 2016, 13.38

Karbanatky dělám často,ale s brokolici a pečené v troubě jsem ještě nezkousela. Velká výhoda je ze nebudou tak mastné. Vyzkousim

nikihiphop

nikihiphop, 10. 11. 2016, 13.13

No supr, masa mám už po krk, tohle si dám

petrao, 8. 11. 2016, 20.54

Taky mám raději než smažené..

Zdeňka S., 8. 11. 2016, 18.48

Super, pečené karbanátky nedělám , to lněné semínko zní zajímavě.

Naši partneři

© 2013 - 2018 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací