Těstoviny se zelím a kapustičkami
Vložil(a): szendrejka, 31. 10. 2016 16.42
Na olivovém oleji opékame asi 10 minut nakrájené cibule, přidáme nahrubo nakrájené bílé zelí, očištěné a přepůlené kapustičky, kmín, čerstvý kopr a pořádné promícháme s cibulkou. Přidáme zeleninový vývar, opepříme, osolíme a dusíme doměkka asi 15 minut.
Hotové smícháme s uvařenými semolinovými těstovinami ( mám to odhadem na asi 250 g těstovin v suchém stavu), posypeme pažitkou a podáváme nejlépe horké.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (13 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Mygara, 30. 11. 2018, 10.28
Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka, 17. 10. 2018, 17.23
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga, 25. 1. 2018, 2.36
Já mám velkou chuť, ale nevím, zda by prošlo u dětí

Aliisha, 22. 1. 2017, 21.41
Taková jídla mám ráda
Petra Schoberová, 7. 11. 2016, 0.15
Vypadají moc dobře
Blankasiro, 1. 11. 2016, 11.18
zajímavá kombinace to jsem ještě nezkoušela

Rulficka48, 31. 10. 2016, 22.42
Dělávám něco podobného!

patricia077, 31. 10. 2016, 20.27
To bude jistě dobré