Rýžový koláč

zobrazeno 244×

Vložil(a): Katka, 3. 11. 2016 19.24

Bez mléka a mléčných výrobků 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

rýže natural
200 g
olivový olej
2 lžíce
česnek
2 stroužek
baby špenát
200 g
tuňák ve vlastní šťávě
240 g
cibule
1 ks
vaječné bílky
4 ks
sůl, pepř
- množství dle chuti
červená paprika na kostičky
1 ks

Rýži uvařte podle návodu. Troubu předehřejte na 150 °C. Na pánvi rozpalte olej a opečte na něm doměkka cibuli a papriku. Přidejte česnek, pak špenát, který nechte zavadnout. V míse smíchejte vařenou rýži, tuňáka, vyšlehané bílky, papriku se špenátem. Osolte a opepřete. Koláčovou formu vymažte máslem, přendejte do ní směs a pečte 40 minut.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (13 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Fuga

Fuga, 24. 1. 2018, 15.41

to je jak rýžový nákyp naslano .-)

Aliisha

Aliisha, 22. 1. 2017, 21.40

Upřímně...foto nevypadá lákavě, ale recept se mi líbí

Petra Schoberová, 7. 12. 2016, 20.19

super

Mildret, 25. 11. 2016, 14.58

Tak to mě ještě pnenapadlo. Děkuji určitě vyzkoušíme.

nikihiphop

nikihiphop, 10. 11. 2016, 13.33

Korejská kuchyně, je to výborné, mě to chutná a vypadá to dobře

skřítek, 5. 11. 2016, 14.23

Popravdě, moc vábně to nevypadá, ale podle ingrediencí to bude určitě moc dobré....

jitkamety, 5. 11. 2016, 7.53

Zajimavy recept

benca, 4. 11. 2016, 20.29

zaujimave, ani som nevedela ze nieco take existuje

Katka, 4. 11. 2016, 21.42

Sleduji časopis Albert a vždy si to nějak upravím dle svého

petrao, 4. 11. 2016, 13.34

Rýži a tuňáka mám ráda, se špenátem jsem ještě nezkoušela

Adelinka, 4. 11. 2016, 10.25

zní to zajímavě, ale rýži nemusím, takže bych tento druh koláče určitě nedělala, ale jinak originální recept

Katka, 4. 11. 2016, 10.53

Za mě je to zase lepší než ta verze nasladko, kde je cukr a množství rýže dvojnásobné

Naši partneři

© 2013 - 2018 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací