Rizoto s hráškem a tofu

zobrazeno 824×

Vložil(a): szendrejka, 4. 11. 2015 8.57

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Rýže
300 g
Olej
3 lžíce
Velká cibule
1 ks
Mrkev - menší
6 ks
Zeleninový vývar
700 ml
Hrášek - mražený nebo v sezoně čerstvý
250 g
Tofu - bílé
200 g

Rýži propláchneme horkou vodou. Na oleji osmahneme cibulku, přidáme mrkvičky(krájené našikmo), chvíli opékáme, přidáme propláchnutou rýži a zalijeme vývyrem. Promícháme a přivedeme k varu. Poté ztlumíme plamen a dusíme pod pokličkou cca 20 min. Následně osolíme, přidáme hrášek a nakrájené tofu. Vše promícháme a vypneme plotýnku. Necháme ještě dojít pod pokličkou asi 5min.

Sdílejte:   | 
3

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (19 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

danuse11, 30. 10. 2020, 17.23

To jsem jěště nezkoušela,musím vyzkoušet,vypadá to zajímavě

nancy, 21. 9. 2020, 10.48

Z tofu jsem ještě nevařila, ale může být dobré.

mikjana, 3. 6. 2020, 19.25

Klasika a moc dobrá klasika, to mám nejraději.

Žofinka

Žofinka, 19. 1. 2019, 11.01

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 15. 11. 2018, 17.28

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Mildret, 2. 6. 2018, 9.03

Mě to tofu přijde hrozně bez chuti.

Fuga

Fuga, 23. 4. 2018, 17.23

hmmm, tofu už jsem také dlouho neměla

Zdeňka S., 6. 4. 2017, 23.17

Tofu bych klidně nahradila balkánským sýrem

Aliisha

Aliisha, 19. 1. 2017, 21.16

Velká dobrota to bude. Někdy zkusím.

Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 13.21

super

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací