Rizoto s červenou řepou a vínem
Vložil(a): vendy.z, 10. 3. 2017 8.46
Cibuli nakrájíme ne jemno a na olivovém oleji orestujeme spolu s nasekaným česnekem. Přidáme propláchnutou rýži a chvíli restujeme. Pak přidáme oloupanou a pokrájenou řepu na kostičky opět společně všechno chvíli restujeme. Přilijeme víno a necháme odpařit za občasného míchání. Pak postupně přiléváme vývar až do uvaření rýže. Na závěr vmícháme fazole (slité a opláchnuté), cottage sýr, čerstvý tymián, sůl a pepř a nastrouhaný parmazán.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikka27, 8. 11. 2020, 15.13
Krásná barvička rizota, určitě bude mít skvělou chuť

Mygara, 18. 12. 2018, 20.45
Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka, 25. 9. 2018, 21.22
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga, 3. 1. 2018, 14.31
má to úžasnou barvu, ale nevím, co by na ní řekly děti

Aliisha, 11. 3. 2017, 22.05
Zase řepa jí snad začnu jíst