Koláč v rýžové krustě

zobrazeno 411×

Vložil(a): Lucie2, 20. 10. 2014 23.38

Pro vegetariány 30 min. - 2 hod. složitější

Ingredience:

vařená pololoupaná rýže
390 g
vejce
5 ks
sůl a pepř
1 špetka (podle chuti)
olej
1 lžíce
cibule
1 ks
česnek
1 stroužek
sáček čerstvého špenátu
2 ks
polotučný tvaroh
400 g
parmazán
80 g
kopr
3 lžíce
máta
1 lžíce

Troubu předehřejte na 185 °C. Rýži smíchejte s 1 vejcem, solí a pepřem. Směs rozprostřete do vymazané formy o průměru 23 cm (na dno i boky) a pečte 10 minut. Mezitím na kapce oleje opečte nasekanou cibuli a česnek, přidejte špenát a nechte jej zavadnout. Tvaroh smíchejte s parmazánem, nasekanými bylinkami a 2 vejci, pak obě směsi spojte a osolte. Přeneste na rýžový základ a pečte 30 minut.

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (12 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Fuga

Fuga, 25. 8. 2018, 20.30

hned bych si dala, vypadá to moc dobře

Mygara

Mygara, 25. 6. 2018, 7.54

rozhodně se mi to moc líbí

Mildret, 2. 6. 2018, 9.12

Ten vypadá velice chutně

Zdeňka S., 6. 4. 2017, 23.30

Slané koláče máme moc rádi, stejně jako ty sladké

Aliisha

Aliisha, 15. 1. 2017, 20.58

Rýžovou krustu jsem ještě nejedla

Petra Schoberová, 2. 12. 2016, 20.46

vyzkoušíme

Rulficka48

Rulficka48, 31. 10. 2016, 23.37

jitkamety

jitkamety, 1. 3. 2016, 14.47

musim vyzkouset

lenkamaresova, 6. 12. 2015, 22.02

Hodně zajímavé!

mckvak, 24. 11. 2015, 11.07

Vypada skvele

Naši partneři

© 2013 - 2018 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací