špenátové gnocchi

zobrazeno 734×

Vložil(a): ladyveru, 6. 7. 2016 9.27

do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

gnocchi
1 balení
listový špenát
450 g
smetana na vaření
150 ml
  • gnocchi
  • 2–5 stroužků česneku
  • 450 g mraženého listového špenátu
  • sůl
  • 150 ml smetany na vaření
  • 2 lžíce strouhaného parmazánu
  • nějaké dobré maso, může být kuřecí nebo i uzenina

Gnocchi uvařte podle návodu na obalu. V pánvi rozehřejte trochu másla a opečte na něm 2–5 stroužků česneku pokrájených na plátky (záleží na tom jak máte česnek rádi). Přidejte 450 g mraženého listového špenátu a nechte úplně povolit, může být i čerstvý. Promíchejte, osolte a zalijte asi 150 ml smetany na vaření. Nechte zhoustnout, dosolte, přimíchejte 2 lžíce strouhaného parmazánu a spojte s noky. Můžete ozdobit oreganem a posypat parmezánem ...

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (12 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

nancy, 24. 11. 2020, 14.17

Špenát dělám buď s bramborovými knedlíky, nebo s gnocchi. Vždycky je to dobré.

danuse11, 18. 11. 2020, 17.49

Vypadá to moc dobře,musím vyzkoušet ještě jsem to nikdy nedělala

Žofinka

Žofinka, 10. 1. 2019, 8.11

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 24. 11. 2018, 14.41

Výborné, také musím vyzkoušet

Zdeňka S., 6. 4. 2017, 20.06

Móc velká dobrota

Aliisha

Aliisha, 21. 1. 2017, 20.49

Luxusní mňamka.

Petra Schoberová, 7. 12. 2016, 5.25

dobré

Mildret, 28. 11. 2016, 18.02

Moc dobré ale nedělám často budu to muset napravit

Petra Önder (petrao)

petrao, 22. 7. 2016, 13.23

děláme i bez masa, jako rychlovku

benca, 6. 7. 2016, 19.22

chutne a rychle

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací