Kotlety na slehacce trochu jinak

zobrazeno 739×

Vložil(a): louskacek2, 17. 9. 2017 7.38

Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Vepřové kotlety
4 ks
Brambory
4 ks
Cuketa mala
1 ks
Dyne hokaido
0,5-1 ks
Sul
1 množství dle chuti
Pepř
1 množství dle chuti
Tymian
1 množství dle chuti
Olej
1 lžička
Smetana 12 procent
1 ks

Vepřové kotlety osolíme a opepříme a dáme na dno pekacku. Na to pokládáme oloupane a na plátky nakrájené brambory. Tuto vrstvu posolime. Další patro bude na platky nakrájená a oloupana cuketa. A dalším patrem oloupana dyne hokaido. Sami hokaido opět trochu posolíme a popepříme a mužem přidat ještě trochu tymiánu. Malinko kapku oleje a dam na sucho dělat pod pekáč s cílem do trouby cca 30 minut 220 stupňů po patnácti minutách ubiram na 200. Dyně pustí dost vody ta by způsobila zdrcnuti smetany proto po těch cca 30 minutách odliji značně množství. Pridam smetanu a dam na cca 15 minut péct s vikem na 200. Poté odkryju a nechám dodělat trochu kůrku cca 15 minut.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (28 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

simsim, 30. 1. 2021, 23.34

To vypadá lákavě, zaujalo mě to hokajdo a cuketa, která je uvedená v receptu

danuse11, 17. 11. 2020, 14.17

Dělám ale jiný způsob,musím i toto vyzkoušet

mikka27

mikka27, 2. 8. 2020, 11.26

Vypadá to moc dobře.

mikjana, 23. 5. 2020, 17.06

Zajímavé, vypadá to dobře.

Sarka6, 3. 2. 2019, 20.50

Zkusím

Mygara

Mygara, 1. 1. 2019, 9.54

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 1. 9. 2018, 10.04

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mildret, 2. 6. 2018, 10.51

Recept vypadá opravdu suprově

slavuska

slavuska, 24. 5. 2018, 22.45

zajímavé s tou dýnní

Fuga

Fuga, 19. 12. 2017, 11.56

tak to je dobrá obměna a taková hravá

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací