Bramborové ražniči
Vložil(a): Tenderka, 18. 1. 2017 19.28
Nakrájame si cibuľu, cesnak, slaninu a klobásu na kolieska a papriku na pásiky. Do ičistených zemiakov urobíme zárezy, pozor, aby sme ho neprerezali úplne. Ak sa stane, nevadí. Do zárezov striedavo dávame cibulu, cesnak, slaninu, klobásu a papriku. Poukladáme na vymastený plech, prikryjeme alobalom a pečieme. Pred dopečením posypeme strúhaným syrom.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (14 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Mygara, 10. 12. 2018, 13.27
Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka, 5. 10. 2018, 8.51
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

slavuska, 25. 5. 2018, 0.32
ražniči říkáme u nás něčemu jinému, ale tohle bych si dala hned

Fuga, 15. 1. 2018, 13.00
to je vážně super a krásně to vypadá

k.o.r.i.n.e.k, 12. 3. 2017, 22.43
Tomu říkáme zapečené brambory a je to moc dobré
Petra Schoberová, 22. 1. 2017, 20.56
vypada to moc dobre

rodinka, 20. 1. 2017, 11.11
To mame doma radi