Bramborové ražniči

zobrazeno 824×

Vložil(a): Tenderka, 18. 1. 2017 19.28

Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

zemiaky
10 ks
cibuľa
1 ks
cesnaky
3 stroužek
klobásy
2 ks
slaniny
5 ks
paprika
1 ks
strúhaný syr
100 g

Nakrájame si cibuľu, cesnak, slaninu a klobásu na kolieska a papriku na pásiky. Do ičistených zemiakov urobíme zárezy, pozor, aby sme ho neprerezali úplne. Ak sa stane, nevadí. Do zárezov striedavo dávame cibulu, cesnak, slaninu, klobásu a papriku. Poukladáme na vymastený plech, prikryjeme alobalom a pečieme. Pred dopečením posypeme strúhaným syrom.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (14 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

simsim, 30. 1. 2021, 23.45

Zatím jsem dělala ražniči jen z vepřového masa, ale jak vidím i z klobásy může být dobré.

danuse11, 17. 11. 2020, 14.25

Vypadá to moc dobře,musím vyzkoušet ještě jsem nikdy nedělala krásné je to

Mygara

Mygara, 10. 12. 2018, 13.27

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 5. 10. 2018, 8.51

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

slavuska

slavuska, 25. 5. 2018, 0.32

ražniči říkáme u nás něčemu jinému, ale tohle bych si dala hned

Fuga

Fuga, 15. 1. 2018, 13.00

to je vážně super a krásně to vypadá

Kikinka30, 18. 4. 2017, 8.36

Vypada to krasne,koupim pytel brambor a jdeme na to

k.o.r.i.n.e.k, 12. 3. 2017, 22.43

Tomu říkáme zapečené brambory a je to moc dobré

Petra Schoberová, 22. 1. 2017, 20.56

vypada to moc dobre

rodinka

rodinka, 20. 1. 2017, 11.11

To mame doma radi

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací