Kuřecí kapsa s hráškovým krémem
Vložil(a): szendrejka, 21. 12. 2016 12.38
Kuřecí prsa očistíme a do každého uděláme tenkým nožem zářez tak, aby vznikla kapsa. Bylinkové máslo připravíme ze 2 lžic másla a prolisovaného česneku s bylinkami. Vymažeme jím kapsu zevnitř a vložíme polovinu uvařeného vejce. Otvor uzavřeme párátkem. Prsa z obou stran osolíme, opepříme a jemně posypeme paprikovým kořením. Na pánvi si rozehřejeme olej a naplněná prsa zprudka opečeme. Pak je dopečeme v troubě 20 minut při 220 st.
Do hrnce nalijeme vývar, přidáme hrášek a vaříme 20 minut. Odstavíme a rozmixujeme na krém, který propasírujeme přes sítko a dochutíme solí, pepřem a zbylým máslem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (11 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 11. 10. 2018, 11.42
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 19. 1. 2018, 23.36
Moc krásná zelená barvička😉
Aliisha, 23. 1. 2017, 21.02
To bude určitě vynikající
annicka, 27. 12. 2016, 16.17
Vypada to luxusne, hraskovy krem bude urcite vyborny
L.janicka.l, 26. 12. 2016, 20.51
To bude dobrutka ☺
Petra Schoberová, 22. 12. 2016, 4.51
vypada to parádně