Hrachová kaše s kuřecím na kari

zobrazeno 107×

Vložil(a): Minnie, 10. 9. 2021 12.24

Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Na přílohu:
Žlutý hrách
1 balení
ostatní:
Kuřecí prsa
4 ks
Cibule
1 ks
Sůl, kari
1 množství dle chuti
Smetana na vaření
1 balení
Sůl, pepř
1 množství dle chuti
Česnek
3 stroužek
Smažená cibulka k podávání
1 ks
KAŠE: Večer před přípravou namočit hrách do vosy. Druhý den hrách propláchnout, dát čistou vodu (aby sahala asi 1 cm nad hrách), osolit, opepřit, přidat prolisovaný česnek a vařit, až se bude hrách rozvářet. Pozor aby se nepřipaloval. Na talíři posypat osmaženou cibulkou. MASO: Kuřecí prsa nakrájet na kostky. Na oleji osmahnout cibulku, přidat maso a restovat ze všech stran. Pridat sůl, kari, promíchat. Zalit vodou a vařit do změknutí masa. Na závěr zalít smetanou, nechat probublat a stáhnout z plotny.
Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (2 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Gustawka, 14. 9. 2021, 8.45

Určitě velmi dobré

patricia077

patricia077, 12. 9. 2021, 19.52

zajímavá kombinace

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací