Dušené kuřecí kousky na zelenině

sledováno 1× zobrazeno 314×

Vložil(a): luciusmius, 30. 1. 2016 21.35

30 min. - 2 hod. mírně ostré jednoduchý

Ingredience:

vykoštěná kuřecí stehna
2 ks
střední mrkev
1 ks
menší pórek
1 ks
fenykl
1/2 ks
cibule sůl pepř
1 ks
sojová omáčka
1 lžíce
balzamikový ocet
1 lžíce
olivový olej
1 lžíce
uzená červená paprika
1 lžička
kuřecí vývar
500 ml
škrobová moučka na zahuštění
1 lžička

Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme, zakápneme sojovou omáčkou a balzamikovým octem. Necháme odležet v lednici 2 hodiny. Zeleninu včetně cibule nakrájíme na proužky a osmahneme vše na olivovém oleji. Přidáme naložené maso a dusíme cca 20 minut. Podléváme kuřecím vývarem. Přidáme uzenou papriku a vše zahustíme škrobovou moučkou, kterou rozmícháme ve troše vody.Přílohu podávejte dle své chuti. Kdo má rád pikantní pokrmy, může přidat více pepře.

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (12 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Mildret, 1. 6. 2018, 10.45

Fenykl teď používáme hodně často takže vyzkoušíme

Fuga

Fuga, 16. 4. 2018, 9.12

moc dobře to vypadá a zajímavé koření

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 13.29

To je moc dobré, dělávám i s vepřovým masem

Aliisha

Aliisha, 20. 1. 2017, 20.58

Bezva recept. Já mám fenykl ráda.

nikihiphop

nikihiphop, 11. 3. 2016, 22.39

Dobrota

Sarka6, 16. 2. 2016, 23.25

Zkusím

jitkamety, 2. 2. 2016, 10.43

dnes uvarim

benca, 31. 1. 2016, 15.13

prave dnes sme varili

Itany, 31. 1. 2016, 14.20

Delavam podobne a nikdy nic nezbyde

dáša, 31. 1. 2016, 13.58

Aah v dobré víře jsem tenkrát koupila fenykl jakože do prvních příkrmů a už nikdy ale kdo má rád chuť pendreku

Naši partneři

© 2013 - 2018 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací