Domácí pečený kohout

zobrazeno 8739×

Vložil(a): szendrejka, 13. 11. 2017 15.57

Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec Bez lepku 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

kohout mladý
1 ks
Sádlo
1-2 lžíce
Sůl a kmín
- množství dle chuti

Kvočna nám vyseděla více kohoutů a kluci už se ve výběhu nesnesli 😏 Nic se nedá dělat, co se udalo udalo, zbytek musel na pekáč 😊

Kohouta jsme spařili a oškubali, taková prastará zaručená technika.... no a já ho dočistila a pouze nasolila a nakmínovala a dala do pekáčku se sádlem a vodou a pekla. Nejdříve přikrytého asi hodinu (1,5 hod) a pak jsem ho dopékala kvůli kůrčičce. 

No co vám budu povídat, domácí je domácí 😁

Omlouvám se za foto, u oběda jsem nestihla vyfotit čerstvé a měla jsem co dělat, abych zvládla vyfotit i toho ohřívaného k večeři - málem jsem neměla vůbec žádnou fotku 😁

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (18 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Úča, 9. 11. 2020, 21.13

Ani nevím kde sehnat kohouta ...podívám se ?

danuse11, 31. 10. 2020, 15.01

vypadá to krásně vyzkouším dobrotu

mikka27

mikka27, 29. 5. 2020, 21.32

Vypadá lákavě

Sarka6, 3. 2. 2019, 19.07

Zkusím

Mygara

Mygara, 4. 1. 2019, 8.21

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 7. 8. 2018, 10.01

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mildret, 1. 6. 2018, 10.13

Dala bych si. Vypadá úžasně

Fuga

Fuga, 6. 12. 2017, 5.30

kohouta jsem měla snad jen jednou na víně v restauraci, jinak nemám zdroj

Zdeňka S., 24. 11. 2017, 11.08

Jé kohouta jsem taky nejedla ani nepamatuju

annahb, 22. 11. 2017, 17.20

mnam kohoutka jsem neměla dlouho

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací