Rybí karbanátky s hráškem

zobrazeno 813×

Vložil(a): szendrejka, 8. 4. 2016 9.02

Bez mléka a mléčných výrobků do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

filé nebo treska bez kostí
400 g
strouhanka + na obalení
100 g
Vajíčka
2 ks
Hrášek (čerstvý nebo mražený)
150 g
sůl, pepř na dochucení
- množství dle chuti

Rybu natrhejte na kousky a smíchejte s vejci a strouhankou. Přidáme hrášek, osolíme, okořeníme a tvarujeme karbanátky. Obalíme je ve strouhance a smažíme dozlatova.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (13 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

nancy, 13. 11. 2020, 16.32

Karbanátky vypadají dobře, ale z ryb jsem je ještě nikdy nedělala

danuse11, 5. 11. 2020, 16.30

Vypadá moc pěkně,ještě jsem nezkoušela určitě ráda vyzkouším

Žofinka

Žofinka, 14. 1. 2019, 15.44

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mildret, 2. 6. 2018, 8.32

To je zajímavý recept

Fuga

Fuga, 12. 3. 2018, 16.23

to dělal vždy můj strejda

Zdeňka S., 7. 4. 2017, 12.52

Ty vyzkouším, ať neděláme pořád jenom filé

Aliisha

Aliisha, 20. 1. 2017, 21.27

Bezva tip na víkendový oběd

nikihiphop

nikihiphop, 12. 5. 2016, 18.41

tak takhle je neznám hezký nápad na obídek

strihavkap

strihavkap, 25. 4. 2016, 15.59

Konecne neco co miluji i me zmlsane decka. Tuhle smazenou rybku sni driv nez staci vychladnout na taliri, zaprasi se po ni hned,

Zuzka Čtvrtečková, 22. 4. 2016, 10.18

Taky bych je dala spíš do trouby

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací