Vanilkové rohlíčky ze špaldové mouky
Vložil(a): L.janicka.l, 21. 12. 2016 18.05
Ze všech přísad uděláme těsto, nechàme odpočinout do druhého dne. Děláme malé rohlíčky a pečeme do zrůžovění, mírně zchladlé můžeme obalit ve směsi sušeného mléka s vanilkovým cukrem.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (11 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Mygara, 5. 12. 2018, 11.25
Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka, 11. 10. 2018, 12.12
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga, 19. 1. 2018, 7.56
Zajímavé obalení v sušeném mléku

jitkamety, 28. 12. 2016, 10.16
Vypadaji skvele!ale ja zustanu u tradicnich

Aliisha, 22. 12. 2016, 21.23
Ze špaldové mouky jsem rohlíčky ještě nikdy nezkoušela. Nejsou tvrdé?
Petra Schoberová, 22. 12. 2016, 4.50
vypadají moc dobřer

jitka46, 21. 12. 2016, 22.34
i tyhle by mohly být moc dobré