Šneci z listového těsta
Vložil(a): Rulficka48, 29. 10. 2016 12.06
Pizzu má rád snad každý jeden z vás.. Příprava vám bude trvat maximálně 10 minut. Pečení s lístovým těstem má jen výhody, tak určitě vyzkoušejte. Já jsem na potření použila kečup, ale klidně můžete použít i pasírovaná rajčata nebo kvalitní rajčatovou dřeň, ať už domácí nebo kupovanou, případně můžete použít i smetanový základ s česnekem. Je to na vás, co vám nejvíce chutná.Listové těsto rozbalíme a roztáhneme na pracovní desku, kterou jemně poprášíme moukou.Těsto si potřeme kečupem a pokořeníme. Poté pokládáme šunku a sýr. Nakonec zabalíme do rolády, kterou krájíme a pokládáme na plech vyloženým pečicím papírem. Pečeme asi 10-15 min. ve předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů. Vrch můžete ještě posypat semínky, ale nemusíte.. Přeji dobrou chuť.. :)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (22 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 27. 8. 2019, 20.37
Klasika ale my ji neděláme .
Mygara, 30. 11. 2018, 9.56
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 19. 10. 2018, 6.52
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 25. 1. 2018, 18.43
jsou naprosto úžasní
Aliisha, 6. 12. 2016, 21.49
Tohle je česká klasika. To připravují snad úplně všichni a všem to chutná. Dá se použít i spousta jiných ingrediencí.