Pohanková pomazánka
Vložil(a): szendrejka, 8. 2. 2016 10.58
Pohanku propláchneme a osolenou vaříme do změknutí cca 20 minut.
Velkou cibuli a česnek nasekáme nadrobno a osmažíme dozlatova na lžíci másla nebo oleje. Osolíme, opepříme, okořeníme majoránkou, přidáme hořčici a zbytek oleje, přidáme k pohance a rozmixujeme.
Nakonec vmícháme nakrájené okurky (nemusí být, já třeba nedávám).
Nejlepší je na domácím chlebu, dělala jsem zrovna kváskový :)
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 28. 8. 2019, 9.16
To vypadá moc dobře
Žofinka, 15. 1. 2019, 11.45
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 18. 11. 2018, 20.45
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Fuga, 15. 4. 2018, 17.26
to je zajímavá zdravá varianta na škvarkovou
Aliisha, 13. 1. 2017, 20.38
Mňam a ještě k tomu ten domácí chleba