Pečená cizrna
Vložil(a): veru.veru, 5. 2. 2015 20.56
Uvaříme cizrnu do měkka, asi 40 minut, ke konci osolíme (cizrnu v konzervě nemusíme vařit). Slijeme vodu, necháme chvíli okapat. Vymažeme plech olivovým olejem, vsypeme cizrnu, posypeme kořením, solí a třeba parmazánem či česnekem a promícháme. Pečeme na 175°C zhruba 40 minut. Někdy v půlce pečení cizrnu promícháme. Ke konci pečení je třeba ochutnávat, aby byla křupavá, ale ne tvrdá. Nejlepší první den, ale vydrží pár dní.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (18 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 28. 8. 2019, 13.04
To prostě musím vyzkoušet. Miluju cizrnu
Žofinka, 27. 1. 2019, 14.40
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 6. 11. 2018, 21.18
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 12. 1. 2017, 21.06
To neznám, ale ráda bych zkusila
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 6.33
to bude dobrota