Pastika do sklenic

zobrazeno 1285×

Vložil(a): L.janicka.l, 15. 12. 2016 8.22

Bez mléka a mléčných výrobků více než 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Jatra
1 kg
Bucek
2 kg
Cesnek
10 stroužek
Mala cibule
1 ks
Zloutky
2 ks
Pepr
Trochu ks
Sul
Trochu ks
Majoranka
1 lžička
Rozpustene maslo
5 dkg
Prevarene sadlo
5 lžíce
Nove koreni mlete
1 špetka

Jatra s buckem, cibuli a cesnekem nameleme. Pridame zbytek prisad a dobre promichame. Osolime a opeprime jen trochu, koreni se ve sklenici rozlozi, a pak bychom meli pastiku presolenou. Ja si ji dosoluji az na chlebu. Bucek je lepsi tlustej, pastika se nam bude lip mazat.

Kdyz mame pastiku ochucenou dobre promichanou, nandame ji do sklenic a zavarujeme 3hodiny, dobre zavarena vydrzi i nekolik let 

Sdílejte:   | 
3

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (22 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Gustawka, 5. 9. 2021, 20.29

Určitě vyzkouším

70dandule70, 28. 2. 2021, 12.34

domácí je luxus,lepší jsem nejedla

filipin21, 27. 2. 2021, 23.21

nádhera,vyzkoušíme to

danuse11, 27. 2. 2021, 22.33

krása,jen umět to

Bap, 23. 2. 2021, 14.56

Domácí je prostě domácí

Trendyterka

Trendyterka, 27. 8. 2019, 18.28

Domácí je dobrá . Jinak paštiky vůbec nekupuji

Mygara

Mygara, 4. 12. 2018, 14.36

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 15. 10. 2018, 10.38

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga

Fuga, 21. 1. 2018, 2.13

Paštiku mám moc ráda

dadinkamaminka, 12. 5. 2017, 10.14

vypadá to dobře Paštiku máme rádi

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací