Králíčí pomazánka s kořenovou zeleninou a pečenou paprikou

zobrazeno 638×

Vložil(a): snany, 23. 9. 2017 9.26

Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Králík
150 g
Mrkev, celer, petržel
1 ks
Paprika
1 ks
lučina
1 ks

Králíka upečeme s kořenovou zeleninou ( mrkev, petržel, celer), papriku rovněž upečeme v troubě ( v jiné misce než králíka), necháme trochu vychladnout. Vše nakrájíme na malé kousky a smícháme s lučinou. Hotovo. 

Množství je přibližné. Využila jsem králíka jenž mi zůstal po obědě.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (23 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikka27

mikka27, 8. 6. 2020, 15.50

Pomazánka se nám povedla

mikjana, 29. 5. 2020, 19.56

Musím vyzkoušet, až budu péct králíka.

Trendyterka

Trendyterka, 27. 8. 2019, 14.18

Když zbyde králík tak super, ale absolvovat tohle kvůli pomazané by se mi asi nechtělo

Sarka6, 3. 2. 2019, 20.24

Zkusím

Mygara

Mygara, 2. 1. 2019, 19.38

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 31. 8. 2018, 19.28

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga

Fuga, 17. 12. 2017, 8.03

to je skvělé využití "zbytků" )

k.o.r.i.n.e.k, 14. 11. 2017, 16.23

Já si chtěla koupit králíka, ale ta cena mě odradila, tak pomazánka nebude

L.janicka.l

L.janicka.l, 27. 9. 2017, 16.16

Vypada dobre, babicka delavala s cibulkou hortici a majolkou jako kureci ci veprovou kdyz zbylo maso

snany, 27. 9. 2017, 16.28

Není to příliš tučná a nezdravá varianta pomazánky? Hořčice a majolka?

L.janicka.l

L.janicka.l, 27. 9. 2017, 16.35

To urcite, ale tak to u babicek je

k.o.r.i.n.e.k, 14. 11. 2017, 16.24

Každá babička dává hořčici a majolku, naše takhle dělá buřtový salát a to je teprve tučné

navji, 25. 9. 2017, 8.32

to zní dobře, většinou nevím co s žebrama a tou obíračkou, tak ji vyzkouším

© 2013 - 2020 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací