Jacket Potato - pečená brambora

zobrazeno 7437×

Vložil(a): veru.veru, 5. 12. 2014 21.59

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

veliká brambora
1 ks
máslo
1 množství dle chuti
sůl
1 hrst

Troubu si předehřejte na 220C. Bramboru omyjte a ze všech stran (celkem asi 5x) propíchněte vidličkou. Nechte trochu uschnout, do misky si dejte sůl a bramboru v ní celou obalte.
Dejte do trouby a pečte 60 min. Hotovou pečenou bramboru poznáte tak, že při zmáčknutí je měkká a slupka je křupavá. Bramboru podélně rozřízněte a dejte dovnitř rozpustit máslo.
Tohle je základ, podle chuti tam ale můžete dát co je libo: bylinky, tuňáka, kukuřici, zakysanou smetanu, uzeného lososa….

Sdílejte:   | 
4

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (19 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Gustawka, 5. 9. 2021, 19.12

Velká dobrota

nancy, 9. 10. 2020, 11.05

To je určitě dobré

Trendyterka

Trendyterka, 28. 8. 2019, 13.38

Tak trošku práce to přece jenom dá

Žofinka

Žofinka, 28. 1. 2019, 16.00

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 22. 8. 2018, 18.24

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

slavuska

slavuska, 12. 3. 2018, 22.10

občas dělám, je to velká dobrota

Zdeňka S., 31. 3. 2017, 15.11

Dělávám k masu, nejlepší příloha co znám

mirka244, 6. 2. 2017, 23.24

mňam

Aliisha

Aliisha, 11. 1. 2017, 21.58

Připravuji jako přílohu k masu a je moc dobrá.

Pavla33, 10. 7. 2016, 7.17

dobré

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů