Jacket Potato - pečená brambora
Vložil(a): veru.veru, 5. 12. 2014 21.59
Troubu si předehřejte na 220C. Bramboru omyjte a ze všech stran (celkem asi 5x) propíchněte vidličkou. Nechte trochu uschnout, do misky si dejte sůl a bramboru v ní celou obalte.
Dejte do trouby a pečte 60 min. Hotovou pečenou bramboru poznáte tak, že při zmáčknutí je měkká a slupka je křupavá. Bramboru podélně rozřízněte a dejte dovnitř rozpustit máslo.
Tohle je základ, podle chuti tam ale můžete dát co je libo: bylinky, tuňáka, kukuřici, zakysanou smetanu, uzeného lososa….
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 28. 8. 2019, 13.38
Tak trošku práce to přece jenom dá
Žofinka, 28. 1. 2019, 16.00
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 22. 8. 2018, 18.24
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
slavuska, 12. 3. 2018, 22.10
občas dělám, je to velká dobrota
Aliisha, 11. 1. 2017, 21.58
Připravuji jako přílohu k masu a je moc dobrá.