Houby pečené se šalvějí a slaninou

zobrazeno 687×

Vložil(a): Lucie2, 13. 10. 2014 20.09

Pro vegetariány Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

větší žampióny
8 ks
česnek
8 stroužek
olivový olej
60 ml
mozzarella
400 g
plátky slaniny
4 ks
sůl a pepř
1 špetka
šalvěj
1 hrst

Troubu předehřejte na 220 °C. Hlavičky hub (s odříznutou nožkou) dejte na plech, okolo rozdělte stroužky česneku, zastříkněte olejem, osolte a opepřete. Pečte 10 minut, poté na houby rozdělte mozzarellu, kousky slaniny a lístky šalvěje a pečte dalších 10 minut.

Sdílejte:   | 
4

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (23 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Gustawka, 5. 9. 2021, 19.05

To musím vyzkoušet

danuse11, 3. 3. 2021, 19.07

máme moc rádi, vyzkouším

simsim, 2. 1. 2021, 23.24

Dělám něco podobného, jen místo mozzarely dávám Nivu.

Kateřina Fárová, 28. 11. 2020, 10.41

Houby máme moc rádi, vyzkouším.

nancy, 17. 9. 2020, 11.00

To musí být výborné a česnek tomu dodá určitě skvělou chuť.

Trendyterka

Trendyterka, 28. 8. 2019, 14.29

Tak tohle je naprosto dokonalé. I když jim slaninu minimálně tady prostě musí být

Žofinka

Žofinka, 31. 1. 2019, 14.11

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 25. 4. 2018, 13.06

šalvěj tomu může dát zajímavou chut

zuzkagodarova, 22. 2. 2018, 18.06

toto musim vyskusat, huby milujem

Zdeňka S., 31. 3. 2017, 13.38

Wow, s tou šalvějí to zní skvěle

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací