Domácí žervé
Vložil(a): jitkamety, 20. 9. 2016 16.28
Jogurty a smetanu smícháme, lehce osolíme a dáme překapat (dávám přes plínku) na cca 24 hodin. Potom máte doma jedinečné žervé.
Rádi si do něho přidáme česnek s bylinkami, nebo nastrouháme ředkvičku nebo mrkev - fantazii se meze nekladou a máte doma výborné žervé vlastní výroby a víte co v něm je.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 27. 8. 2019, 21.31
Děláme. Domácí je nejlepší
Mygara, 27. 11. 2018, 13.09
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 29. 10. 2018, 8.55
jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 30. 1. 2018, 10.28
je to moc dobré
Petra Schoberová, 7. 12. 2016, 7.19
domací je domací
Aliisha, 6. 12. 2016, 21.50
Moc chutné a asi i zdravější. Dala bych ještě pažitku.