Domácí žervé
Vložil(a): jitkamety, 20. 9. 2016 16.28
Jogurty a smetanu smícháme, lehce osolíme a dáme překapat (dávám přes plínku) na cca 24 hodin. Potom máte doma jedinečné žervé.
Rádi si do něho přidáme česnek s bylinkami, nebo nastrouháme ředkvičku nebo mrkev - fantazii se meze nekladou a máte doma výborné žervé vlastní výroby a víte co v něm je.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Trendyterka, 27. 8. 2019, 21.31
Děláme. Domácí je nejlepší

Mygara, 27. 11. 2018, 13.09
Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka, 29. 10. 2018, 8.55
jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga, 30. 1. 2018, 10.28
je to moc dobré
Petra Schoberová, 7. 12. 2016, 7.19
domací je domací

Aliisha, 6. 12. 2016, 21.50
Moc chutné a asi i zdravější. Dala bych ještě pažitku.