Domácí vlašské ořechy v pomerančovo-skořicovém kabátku

zobrazeno 707×

Vložil(a): veru.veru, 3. 12. 2014 15.14

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

půlky vlašských ořechů
100 g
mletá skořice
1 lžička
šťávu z jednoho pomeranče naředěnou do 150ml vodou
1 ks
třtinový cukr
225 g

Roztopte troubu na 180°C, na pečící papír rozprostřete vlašáky a nechte péct 15 minut.

Na plotně v hrnci smíchejte cukr a pomerančovou šťávu, nechte úplně rozpustit. Pak přiveďte rychle do varu, nemíchejte a nechte teplotu směsi dosáhnou 120°C. Pak odstavte a přidejte skořici a vlašáky, míchejte dokud směs zkrémovatí. Po vychladnutí ručně oddělte jednotlivé oříšky.

Sdílejte:   | 
4

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (17 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

nancy, 8. 10. 2020, 18.31

To bude určitě velká dobrota

Trendyterka

Trendyterka, 28. 8. 2019, 13.44

To vypadá hodně dobře

Žofinka

Žofinka, 28. 1. 2019, 13.20

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 10. 7. 2018, 20.38

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Zdeňka S., 31. 3. 2017, 15.28

To je super zobání

Aliisha

Aliisha, 11. 1. 2017, 21.53

Tohle je moooc dobré.

Petra Schoberová, 3. 12. 2016, 23.01

mnamka

Pavla33, 10. 7. 2016, 7.18

super recept

k.o.r.i.n.e.k, 31. 5. 2016, 16.38

zajímavé

jitkamety

jitkamety, 31. 3. 2016, 14.26

zajimava kombinace

© 2013 - 2020 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací