Domácí játrová paštika
Vložil(a): szendrejka, 22. 8. 2017 7.30
Játra si očistíme a nakrájíme na malé kousky, které spolu s cibulkou osmahneme na másle. Přidáme sůl, pepř, můžeme trošku majoránky. Jakmile jsou hotová, odstavíme, dáme do mixéru spolu se smetanou a rozpuštěným máslem. Mixujeme a přidáváme dle potřeby smetanu a máslo. Dochutíme. Já dělala tak, že jsem do poslední sklenice přidala mandle (plátky) ale můžete přidat brusinky apod.
Smetany je v receptu 200 ml a máslo skoro celé 😳 Cože mě přišel nesmysl a tak jsem dala asi 100 ml smetany a 1/4 másla a přijde mi, že to bohatě stačilo 😉 Bude to chtít vyzkoušet - taky každému chutná něco jiného 😉
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (14 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
mikka27, 4. 8. 2020, 22.16
Musím recept vyzkoušet.
Trendyterka, 27. 8. 2019, 14.31
Ten můj by se po ní utloukl
Mygara, 29. 12. 2018, 7.22
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 1. 9. 2018, 7.00
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 24. 12. 2017, 4.16
Také jsem se do toho pustila, ale jen jednou
k.o.r.i.n.e.k, 4. 9. 2017, 9.06
Já dělala minule z kachních jater z domácích kachen a byla fajn