Domácí čipsy
Vložil(a): szendrejka, 28. 9. 2017 13.59
Brambory si nakrájíme na co nejtenší plátky, na struhadle mi to moc nešlo, lepší byl opravdu hóódně ostrý nůž 😉
Ve fritovacím hrnci si rozpálíme kvalitní olej, měla jsem řepkový, a plátky brambor v něm osmažíme.
Hned po vyjmutí je dávám na papírový ubrousek, aby z nich vytáhl přebytečný tuk a mírně osolíme. Kdo má rád, může si přidat koření dle sebe, mi máme nejraději sůl (mořskou nebo himalájskou).
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (24 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
WeruskaSK, 14. 3. 2021, 22.09
nemam fritovaci hrniec, ale zvykneme robit hranolky na panvici, zjedia sa hned zahoruca tak to je do nekonecna potom, kym sa kazdy naje
mikka27, 1. 6. 2020, 23.57
Domácí čipsy jsem ještě nesmažila , tak musím zkusit.
Trendyterka, 27. 8. 2019, 14.11
Proč ne jednou za čas já mám raději pečené v troubě
Trendyterka, 27. 8. 2019, 14.11
Proč ne jednou za čas já mám raději pečené v troubě