Domácí čipsy

zobrazeno 714×

Vložil(a): szendrejka, 28. 9. 2017 13.59

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

brambory
- množství dle chuti
Olej na smažení - kvalitní
- množství dle chuti
Sůl
- množství dle chuti

Brambory si nakrájíme na co nejtenší plátky, na struhadle mi to moc nešlo, lepší byl opravdu hóódně ostrý nůž 😉

Ve fritovacím hrnci si rozpálíme kvalitní olej, měla jsem řepkový, a plátky brambor v něm osmažíme. 

Hned po vyjmutí je dávám na papírový ubrousek, aby z nich vytáhl přebytečný tuk a mírně osolíme. Kdo má rád, může si přidat koření dle sebe, mi máme nejraději sůl (mořskou nebo himalájskou).

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (23 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

WeruskaSK

WeruskaSK, 14. 3. 2021, 22.09

nemam fritovaci hrniec, ale zvykneme robit hranolky na panvici, zjedia sa hned zahoruca tak to je do nekonecna potom, kym sa kazdy naje

Bap, 15. 2. 2021, 13.14

Také děláme, je to oblíbené

Úča, 13. 2. 2021, 19.53

Dělám , ale má speciální škrabkou , která dělá stejně silné plátky krásné slabé

mikka27

mikka27, 1. 6. 2020, 23.57

Domácí čipsy jsem ještě nesmažila , tak musím zkusit.

Trendyterka

Trendyterka, 27. 8. 2019, 14.11

Proč ne jednou za čas já mám raději pečené v troubě

Trendyterka

Trendyterka, 27. 8. 2019, 14.11

Proč ne jednou za čas já mám raději pečené v troubě

Sarka6, 3. 2. 2019, 20.16

Zkusím

Anezzka, 29. 12. 2018, 21.11

Dostala jsem na ně chuť!

Gustawka, 16. 10. 2018, 12.54

mám velice ráda,děláme doma často

Žofinka

Žofinka, 31. 8. 2018, 13.32

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací