Domácí chipsy
Vložil(a): szendrejka, 24. 11. 2016 10.46
Brambory oloupeme (pokud mají hezkou slupku nemusíte), na struhadle je nakrouháme na cca 2 mm silné plátky a dobře je utěrkou usušíme.
V hlubokém hrnci nebo pánvi či fritéze rozpálíme vysokou vrstvu oleje, vložíme do něj brambory a smažíme je asi 5 minut. Poté je vyndáme a po cca 1/2 minutě je vložíme zase zpět, ale jenom tak na 3 vteřiny. Na to je dobré sítko nebo jako ve fritéze drátěná síťka. Po opětovném smaźení budou krásně křupavé. Posypeme solí a podáváme.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (24 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
70dandule70, 28. 2. 2021, 12.31
vyzkoušíme,máme je rádi
Trendyterka, 27. 8. 2019, 20.33
Lepší než z obchodu
Mygara, 3. 12. 2018, 16.41
Výborné, také musím vyzkoušet
Žofinka, 16. 10. 2018, 13.17
Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané