Tvarohovopudingový dvoubarevný moučník s čokoládou

sledováno 1× zobrazeno 1355×

Vložil(a): veru.veru, 3. 12. 2014 14.26

Pro vegetariány 30 min. - 2 hod. složitější

Ingredience:

TĚSTO : celá vejce
3 ks
cukr krupice
1 1/2 hrnek
olej
1 hrnek
hladká mouka
3 hrnek
prášek do pečiva,
1 ks
vanikový cukr
1 ks
hrnku mléka
1 1/2 hrnek
do druhé poloviny těsta - kakao,rozpustná káva
2 lžička
KRÉM : mléko
3/4 litr
celé máslo
3/4 ks
cukr
1 množství dle chuti
tučný tvaroh
3 ks (vaničky)
vanilkový pudink
2 ks
POLEVA : zakysaná smetana
3 ks
hořká čokoláda
1/2 ks (70%)
čokoláda mléčná
1 ks

Vše na těsto smícháme dohromady, plech vymažeme a vysypeme, vylijeme polovinu těsta, do druhé půlky dáme kakao a kafe a nalijeme na světlé těsto a upečeme při 180-200°C asi 15 - 20 minut.
Krém: v mléce uvaříme pudink, hned do horkého zašleháme máslo a poté přidáme tvarohy a ještě našleháme. Potřeme vychladlé těsto.Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a pak do ní vmícháme zakysanou smetanu.Rozetřeme na krém a dáme vychladit.

Sdílejte:   | 
3

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (16 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikjana, 6. 6. 2021, 16.39

Perfektní recept, který musím vyzkoušet.

babca216, 1. 3. 2021, 23.08

To vypadá dobře ...určitě vynikající

nancy, 8. 10. 2020, 18.34

Tohle vypadá opravdu moc dobře

Gustawka, 22. 11. 2019, 13.36

musím vyzkoušet

Trendyterka

Trendyterka, 29. 9. 2019, 7.42

Tohle musí být hrozně moc dobré

Žofinka

Žofinka, 28. 1. 2019, 15.21

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 9. 7. 2018, 14.52

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Zdeňka S., 20. 4. 2017, 9.50

Skvělý, miluju tuhle polevu že zakysané smetany

iva.t

iva.t, 19. 4. 2017, 16.37

Mnam, hned bych si dala...

Fuga

Fuga, 4. 2. 2017, 7.21

to se nedivím, že hned zmizí

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací