Tvarohová nebesa

zobrazeno 438×

Vložil(a): Karin Boušková, 17. 1. 2016 9.55

30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Na krém:
mléko
700 ml
Na polevu:
čokoláda na vaření
100 g
Na těsto / korpus:
hladká mouka
2 hrnek
ostatní:
cukr krupice
1 hrnek
prášek do pečiva
1 ks
vejce
2 ks
mléko
1 hrnek
olej
1/2 hrnek
kakao
2 lžička
káva instantní
2 lžička
vanilkový pudink prášek
2 ks
cukr krupice
8 lžíce
máslo
125 g
tvaroh
500 g
rum
2-3 lžíce
zakysaná smetana
2 kelímky ks

1.Smícháme mouku, prášek do pečiva, cukr, vejce, mléko a olej a vytvoříme těsto. Většinu ho nalijeme na vymazaný a vysypaný plech.
2.Do zbytku těsta přidáme kakao a kávu a nalijeme na světlé těsto. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C.
3.Z mléka, cukru a pudingů si uvaříme hustý puding. Do ještě horkého vmícháme máslo. Až nám puding zchladne, zašleháme oba tvarohy a rum dle chuti.
4.Namažeme na vychladlé upečené těsto.
5.Čokoládu si rozpustíme a vmícháme do ní zakysané smetany.
6.Natřeme na krém a necháme v chladu odležet.

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (12 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Žofinka

Žofinka, 15. 1. 2019, 19.57

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 18. 11. 2018, 12.53

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Fuga

Fuga, 22. 4. 2017, 7.58

to vypadá moc lákavě a sbíhají se mi sliny

Zdeňka S., 20. 4. 2017, 8.01

No ta vypadá vážně neskutečně dobře

Aliisha

Aliisha, 1. 2. 2017, 20.41

Tak ty potřebuji hned ochutnat.

Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 22.01

super

Sooňaa, 5. 12. 2016, 1.16

Ten vypada krasne,musim nekdy zkusit

nikihiphop

nikihiphop, 11. 3. 2016, 22.45

už jsem jednou dělala a ježiš ten byl ale rychle pryč

benca, 18. 1. 2016, 17.48

to vyzera lakavo

lenkamaresova, 17. 1. 2016, 17.19

No tak to vypadá super!

© 2013 - 2019 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací