Tmavé řezy od mého dědy

sledováno 2× zobrazeno 231×

Vložil(a): k.o.r.i.n.e.k, 30. 6. 2016 12.41

do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

Cukr moučka
200 g
Hera (změklá)
125 g
vejce
2 ks
olej
3 lžíce
kakao
3 lžíce
polohrubá mouka
300 g
prášek do pečiva
1 ks
vlažné mléko
250 ml

Všechny suroviny vyšleháme, vylijeme na plech a dáme péct. Po upečení polijeme oblíbenou čokoládovou polevou a posypeme kokosem.

Je moc dobrá. Pamatuji si, jak jsem jako malá chodila dědovi ujídat tuhle buchtu z plechu, až mu žádná nezbyla :-)

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (14 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Zdeňka S., 20. 4. 2017, 7.22

Vypadá moc dobře a je jednoduchá, ráda zkusím

Aliisha

Aliisha, 7. 2. 2017, 20.49

Místo hery použiji máslo. Vypadá krásně

Sooňaa, 1. 12. 2016, 11.49

Jednoduche a urcite dobre,jen ja bych použila maslo misto Hery

k.o.r.i.n.e.k, 24. 1. 2017, 18.08

To jsem zkoušela, protože také Heru nemám ráda, ale ta buchta chutnala jinak, prostě to nebyla ta dědovo ..

petrao, 10. 9. 2016, 1.35

Taky je dělávala moje mamka, musím ji je zase připomenout

k.o.r.i.n.e.k, 24. 1. 2017, 22.58

J8 mám tenhle recept z kuchařky staré minimálně 60 let co si psal děda

Aliisha

Aliisha, 7. 2. 2017, 20.50

Tyhle staré recepty jsou nejlepší

Petra Schoberová, 2. 7. 2016, 9.43

to určitě vyzkouším jeste dnes .)

jitka46

jitka46, 30. 6. 2016, 22.48

znám tyhle řezy z domova, nikdy se neomrzí

k.o.r.i.n.e.k, 3. 7. 2016, 7.19

já si myslela vždycky, že ten recept zná jen můj děda a ono ne mě trvalo deset let, než mi recept děda dal ...

Jana82, 30. 6. 2016, 19.28

Něco podobnýho taky dělám

benca, 30. 6. 2016, 17.00

super lebo mi dojde navsteva

jitkamety, 30. 6. 2016, 12.54

To vypadá lákavě,hned ba jsem si dala.

k.o.r.i.n.e.k, 24. 1. 2017, 22.57

Je to moc dobré, já jí jako dítě milovala

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací