Kakaová buchta bez vajec a mléka

zobrazeno 5167×

Vložil(a): veru.veru, 22. 12. 2014 13.17

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

polohrubá mouka
1,5 hrnek
vlažná voda
1 hrnek
olej
6 lžíce
ocet
1 lžička
kakao
3 lžíce
instantní káva
1 lžička
prášek do pečiva
1 lžička
sůl
1 špetka
krystalový cukr
0,75 hrnek
vanilkový cukr
1 ks

V míse smícháme všechny sypké suroviny. Přidáme ostatní, vymícháme hladké těsto a nalijeme na plech vyložený papírem na pečení (nebo vymazaný a vysypaný). Pečeme při 200°C 10 – 12 minut.



 

Sdílejte:   | 
3

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (15 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

mikjana, 7. 6. 2021, 18.52

Buchta vypadá výborně, nikdy jsem nic takového nedělala.

pavlina.malina, 5. 2. 2021, 12.54

Tahle buchta je naše klasika, jen vždy vynechávám ocet a kávu. Používám ji skutečně často jako univerzální základ na buchtu, občas přidám strouhaná jablka, občas zakysanou smetanu, pudink... Je to i vynikající a jednoduchý základ na krtkův dort, takto jsem ji již pekla také mnohokrát. Díky autorce za super jednoduchý recept, který mě doposud nikdy nezklamal!

nancy, 11. 10. 2020, 14.17

Podle receptu to může být dobré, kombinace ocet, káva, kakao je zajímavá

Gustawka, 22. 11. 2019, 15.02

vypadá velice dobře

Trendyterka

Trendyterka, 28. 9. 2019, 13.45

Vypadá opravdu moc dobré

Žofinka

Žofinka, 27. 1. 2019, 17.07

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 28. 8. 2018, 20.40

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Zdeňka S., 20. 4. 2017, 9.47

To je dobré, taková levnější varianta , super

Fuga

Fuga, 6. 2. 2017, 13.43

zajímavé, někdy opravdu doma nemám vejce a honí mě mlsná

Aliisha

Aliisha, 25. 1. 2017, 20.55

Fajn recept. Někdy ráda zkusím.

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací