Bratislavská buchta

zobrazeno 1139×

Vložil(a): slavuska, 8. 3. 2018 2.28

Pro vegetariány 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

Na ozdobu:
Granko
1 množství dle chuti
Na krém:
Pudink vanilkový
1 ks
Cukr
2 lžíce
Mléko
500 ml
Na polevu:
Zakysaná smetana
2 ks
Na těsto / korpus:
Mouka pol
300 g
Cukr
200 g
Olej
120 g
Voda
170 ml
Vejce
5 ks
Kakao
20 g
Prášek do pečiva
1 ks

Z mléka cukru a pudinkového prášku si uvaříme klasický pudink. Do mísy dáme mouku, cukr, vejce, vodu, olej, a prášek do pečiva, a uděláme těsto. Půlku těsta nalijeme na plech vyložený pečícím papírem. Do druhé půlky přidáme kakao,a nalijeme cik cak na světlou část. Stejným způsobem na to všecko nalijeme pudink. Pečeme na 180 stupňů asi 30 až 40 minut. Po vyndání z trouby ještě horký moučník potřeme zakysanou smetanou a posypeme grankem.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (17 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Kateřina Fárová, 1. 6. 2020, 21.15

Zkoušela jsem jsou moc dobré.

mikka27

mikka27, 20. 5. 2020, 18.18

Musí být moc dobrá

Gustawka, 30. 11. 2019, 21.18

Vypadá báječně

Trendyterka

Trendyterka, 24. 9. 2019, 7.18

Zajimavé. Já si nejdřív myslela že je to krupice

Sarka6, 3. 2. 2019, 14.27

Zkusím

Mygara

Mygara, 7. 1. 2019, 20.46

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 4. 8. 2018, 16.32

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mildret, 5. 5. 2018, 7.23

Ta bude určitě výborná

Tinka1993, 13. 3. 2018, 15.24

Mňam

Fuga

Fuga, 11. 3. 2018, 6.52

musí být opravdu výborná

© 2013 - 2020 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací