Pohahkové rizoto

zobrazeno 824×

Vložil(a): Minnie, 29. 10. 2015 18.08

Pro vegetariány do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

Loupaná pohanka
250 g
Větší cibule
1 ks
Čerstvé žampiony
250 g
Stroužky česneku
2 stroužek
Olej
5 lžíce
Sterilovaný hrášek
1 balení
Sterilovaná kukuřice
1 balení
Mrkev
2 ks
Červená paprika
1 ks
Sojová omáčka
Petržel
Sůl
Pepř
Eidam
200 g

Pohanku propláchnout a zalít vodou tak, aby byla 5 cm nad pohankou. Za občasného míchání vařit 10-12 minut doměkka. Na oleji orestovat nakrájenou cibuli a česnek, přidat nadrobno nakrájené žampiony a mrkev, vše podusit asi 7 minut. Ke směsi přidat zbytek zeleniny a prohřát. Na závěr vše smíchat a dochutit solí, pepřem, petrželí a na talíři posypat jednotlivé porce nastrouhaným sýrem.

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (19 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Gustawka, 28. 1. 2022, 6.59

Musím vyzkoušet

danuse11, 4. 11. 2020, 15.05

nezkoušela jsem,musím vyzkoušet vypadá to moc krásně a lahodně

nancy, 29. 10. 2020, 21.42

Rizoto z pohanky jsem ještě nikdy nevařila, ani nejedla

Žofinka

Žofinka, 17. 1. 2019, 20.12

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 15. 11. 2018, 14.51

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Fuga

Fuga, 23. 4. 2018, 17.19

to je také výborné jídlo

Zdeňka S., 6. 4. 2017, 12.32

Mňamka, mnohem lepší než z rýže, ta pohanka tomu dodá úplně skvělou chuť

Aliisha

Aliisha, 19. 1. 2017, 21.12

Rizoto z pohanky jsem ješte nejedla.

Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 13.28

super

jitkamety

jitkamety, 22. 2. 2016, 21.18

velmi zajimave

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů