Pohahkové rizoto

zobrazeno 263×

Vložil(a): Minnie, 29. 10. 2015 18.08

Pro vegetariány do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

Loupaná pohanka
250 g
Větší cibule
1 ks
Čerstvé žampiony
250 g
Stroužky česneku
2 stroužek
Olej
5 lžíce
Sterilovaný hrášek
1 balení
Sterilovaná kukuřice
1 balení
Mrkev
2 ks
Červená paprika
1 ks
Sojová omáčka
Petržel
Sůl
Pepř
Eidam
200 g

Pohanku propláchnout a zalít vodou tak, aby byla 5 cm nad pohankou. Za občasného míchání vařit 10-12 minut doměkka. Na oleji orestovat nakrájenou cibuli a česnek, přidat nadrobno nakrájené žampiony a mrkev, vše podusit asi 7 minut. Ke směsi přidat zbytek zeleniny a prohřát. Na závěr vše smíchat a dochutit solí, pepřem, petrželí a na talíři posypat jednotlivé porce nastrouhaným sýrem.

Sdílejte:   | 
2

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (13 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Zdeňka S., 6. 4. 2017, 12.32

Mňamka, mnohem lepší než z rýže, ta pohanka tomu dodá úplně skvělou chuť

Aliisha

Aliisha, 19. 1. 2017, 21.12

Rizoto z pohanky jsem ješte nejedla.

Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 13.28

super

jitkamety, 22. 2. 2016, 21.18

velmi zajimave

mckvak, 24. 11. 2015, 20.38

Pohanku mam ted doma, tak zkusime nahradit ryzi

DenisaC, 18. 11. 2015, 17.36

To vypadá moc dobře!

joice, 17. 11. 2015, 18.21

vyzerá chutne, musím vyskúšať

a.nnysek, 17. 11. 2015, 8.56

vypadá to moc dobře

Minnie, 15. 11. 2015, 18.08

Tak ten eidam je jen doplňek my to tak milujem.

inglulie2, 15. 11. 2015, 17.06

Az na ten eidam super

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací