Pesto na bramborové noky

sledováno 1× zobrazeno 548×

Vložil(a): szendrejka, 25. 7. 2017 7.34

Pro vegetariány Bez vajec do 30 min. jednoduchý

Ingredience:

Čerstvé listy špenátu
1 hrst
Sušená rajčata
1 hrst
Listy červené řepy
2 ks
Parmazán + na ozdobu
1 hrst
Olivový olej
- množství dle chuti
Česnek
4 stroužek

Připravíme si bramborové noky a k nim jsem udělala tohle pesto:

V mixéru smícháme hrst čerstvého špenátu, hrst sušených rajčat, hrst parmazánu, dva velké listy červené řepy, 4 stroužky česneku a olivový olej.

 

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (18 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Kateřina Fárová, 11. 1. 2021, 10.16

Tak s listy s červené řepy jsem ještě nikdy nezkoušela vařit, až je budu mít k dispozici vyzkouším.

mikjana, 15. 9. 2020, 16.45

Zajímavé pesto.

Mygara

Mygara, 27. 12. 2018, 14.22

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 5. 9. 2018, 12.37

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga

Fuga, 25. 12. 2017, 18.16

s domacimi noky to musi byt dobrota

annahb, 30. 7. 2017, 12.15

zajímaví recept

Čertice, 29. 7. 2017, 8.50

A jak ty listy chutnají??? Taky by mě to nenapadlo

szendrejka, 7. 8. 2017, 7.53

S tím špenátem se ta chuť srovná. Vůbec nepoznáte, že je v tom něco jiného 😉 Ale našla jsem recept na restované listy z červené řepy, tak jdu dnes do toho a přidám pak recept 😁

dadinkamaminka, 28. 7. 2017, 20.28

Listy červené řepy jsem v životě nejedla,ale špenát miluju,takže vyzkouším

k.o.r.i.n.e.k, 27. 7. 2017, 19.01

Pesta jsou super ale já mám stejně nejraději to z medvědího česneku

Kamila Pecharová, 26. 7. 2017, 23.35

Listy červené řepy by mě nenapadlo jíst, ale věřím, že to může být dobré

k.o.r.i.n.e.k, 27. 7. 2017, 19.01

Ono se říká, že je jedlé skoro vše Něco tedy jen jednou ..

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací