Lilky plněné zeleninou a žampiony
Vložil(a): szendrejka, 18. 8. 2016 20.32
Lilky podélně rozřízneme a vydlabeme dužinu. Vymažeme je olivovým olejem, osolíme a dáme péct na 180 st asi 15 minut. Mezitím na másle orestujeme pokrájenou cibuli, na plátky nakrájené žampiony a přidáme zeleninu (mraženou nebo čerstvou). Chvíli podusíme, až zelenina změkne, ochutíme solí, pepřem a kořením. Lilky naplníme směsí, posypeme strouhaným sýrem a necháme ještě zapéct asi 10 minut.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (12 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Mygara, 26. 11. 2018, 5.07
Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka, 11. 11. 2018, 21.39
jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga, 30. 1. 2018, 20.04
ten pečený lilek je super

Aliisha, 18. 12. 2016, 20.37
Tohle je moc dobré. Když nemám lilek, tak používám cuketu
Petra Schoberová, 21. 8. 2016, 6.41
Vypadají moc chutné

Jana82, 20. 8. 2016, 22.50
Láká mě to zkusit udělat.

jitkamety, 19. 8. 2016, 11.51
mnamka