Jáhlový praženec

sledováno 1× zobrazeno 150×

Vložil(a): szendrejka, 24. 4. 2016 15.39

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec 30 min. - 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

jáhly
250 g
Zeleninový vývar
600-700 ml
Olivový olej
1 lžíce
Malá cibule
1 ks
Mrkev nastrouhaná (můžeme přidat i jinou zeleninu)
150 g
Sůl
- množství dle chuti
Bylinky dle sezóny a chuti
- množství dle chuti
Olivový olej na smažení
3 lžíce

Svařte jáhly se zeleninovým vývarem a asi 3 minutky pomalu vařte. Pak vypněte a nechte přiklopené bobtnat asi 20-30 minut. Cibulku nakrájíme najemno. Polovinu oleje dáme do pánve a podusíme na něm cibuli a mrkev. Přidejte sůl a okořeňte bylinkami. Přidejte jáhly a za stálého míchání opečte. Zbývající olej dáme do pánve, jáhly zformujeme do tvaru koláče a dáme péct - nízká teplota - jenom zapečeme! Na talíři zdobíme čerstvými bylinkami.

Sdílejte:   | 
1

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (7 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Petra Schoberová, 30. 8. 2017, 13.45

vypadá to opravdu báječně

Zdeňka S., 6. 4. 2017, 9.52

Jáhly nasladko moc nemusím, ale takhle vypadají dobře

Aliisha

Aliisha, 20. 1. 2017, 21.20

Jáhly dělám jen na sladko, ale tohle se mi líbí

strihavkap

strihavkap, 25. 4. 2016, 15.54

Vegetarian nejsem , ale na tomhle si fakt posmaknu. Je to luxusni dobrota

dáša, 24. 4. 2016, 18.44

To vyzkouším. U nás jáhly hodně frčí na sladko.

Katka, 24. 4. 2016, 18.53

U nás na sladko nebo jen s máslem ;o)

benca, 24. 4. 2016, 17.38

rychlovka a dobra

Naši partneři

© 2013 - 2017 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací