Celozrnné obilné placky

zobrazeno 2064×

Vložil(a): Katka, 1. 1. 2017 18.49

Pro vegetariány Bez mléka a mléčných výrobků Bez vajec Bez lepku více než 2 hod. jednoduchý

Ingredience:

bio rýže natural
100 g
bio jáhly
100 g
pohankové kroupy Šmajstrla
100 g
sůl
1 lžička
olivový olej + na smažení
1 lžíce

Cca 6 placek.

Obiloviny odvažte, smíchejte a promyjte.

Zalijte vodou tak, aby byly dostatečně ponořené a mohly nabobtnat.

Nechte je namočené alespoň  10-12 hodin při pokojové teplotě.

Slijte namáčecí vodu, zalijte 300 ml čerstvé vody, přidejte lžičku soli a lžíci oleje.

Vše umixujte do jemného palačinkového těsta.

Smažte s trochou oleje a na otáčení nespěchejte.

Můžete podávat jako tortilu či wrap, k salátům či polévkám.

My si je namazali pastou z bio makadamových ořechů.

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (23 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

danuse11, 20. 11. 2020, 22.56

Vypadá to moc krásně,ještě jsme to nedělali musím určitě vyzkoušet

mikjana, 29. 8. 2020, 13.25

Zajímavé.

Kateřina Fárová, 29. 4. 2020, 12.08

To vypadá dobře.

Trendyterka

Trendyterka, 26. 8. 2019, 9.25

Také děláváme

Gustawka, 29. 1. 2019, 17.47

něco podobného dělávám

Mygara

Mygara, 7. 12. 2018, 8.30

Výborné, také musím vyzkoušet

Žofinka

Žofinka, 11. 10. 2018, 12.25

Já jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Fuga

Fuga, 19. 1. 2018, 4.54

Pohankové kroupy mě zaujaly

vendy.z, 6. 12. 2017, 13.59

super recept

Mildret, 6. 12. 2017, 8.27

Zajímavé určitě lepší než kupovaná tortila

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací