Bezlepkový jablečný závin

sledováno 1× zobrazeno 4320×

Vložil(a): Katka, 23. 12. 2015 18.43

Pro vegetariány 30 min. - 2 hod. složitější

Ingredience:

máslo
250 g
tvaroh polotučný
250 g
vejce
1 ks
rýžová mouka
100 g
pohanková mouka
200 g
ocet
1 lžička
jablka
4-5 ks
rozinky
- množství dle chuti
vlašské ořechy
- množství dle chuti
skořice
- množství dle chuti

Postup jako u klasického štrůdlu, ale těsto je bezlepkové. Hodně podsypáváme rýžovou moukou, ideální je používat silikonovou podložku na válení; zavinování a přenesení závinu, je pak jednoduché.

Pečeme na 180 st, 35 min.

Sdílejte:   | 
3

Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho

Diskuze k této stránce (20 příspěvků)

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

nancy, 3. 11. 2020, 14.15

Závin je náš oblíbený moučník, mohla bych ho péct pořád dokola.

Trendyterka

Trendyterka, 26. 8. 2019, 10.23

Závin milujeme jak s lékem tak bez lepku

Žofinka

Žofinka, 16. 1. 2019, 18.19

Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané

Mygara

Mygara, 17. 11. 2018, 16.14

vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet

Mildret, 14. 8. 2018, 20.53

Já moc jablečné záviny nemusím ale kousek bych klidně ochutnala.

Fuga

Fuga, 18. 4. 2018, 9.00

ta silikonová podložka je dobrý tip

Zdeňka S., 1. 4. 2017, 14.04

Tak ten bych hned ochutnala

annahb, 28. 3. 2017, 10.36

vypadá lákavě

Katka

Katka, 20. 3. 2017, 17.56

Vylepšení poměrů (nejde mi to editovat). Máslo 150g Pohanková mouka 300g (rýžovou vynechat) jablek 7 ks péct na 150 st. 40 minut

Aliisha

Aliisha, 30. 12. 2016, 15.46

Jéé, ten bych si dala

© 2013 - 2021 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací