Vliv Gynmaxun na myom

zobrazeno 379×

Vložil(a): Lucie13, 28. 3. 2018 11.58

Na dotaz odpovídá MUDr. Jakub Neumayer (neumayer)

Dobrý den, k paní doktorce na gynekologii chodím od minulého podzimu po půl roce kvůli sledování myomu. Za šest měsíců mi z 5,5 cm povyrostl na 6 cm. Do další kontroly v létě jsem si koupila Gynmax, který užívám společně se ženskými bylinkami. Od užívání těchto preparátů mi chodí měsíčkové přesně na den, ale každý měsíc se snižuje jejich délka. Z osmi dnů jsem skončila už na pouhých 4 dnech a ztráta krve se také výrazně snižuje. Mám strach, že potom už žádné měsíčky mít nebudu. Chtěla jsem se zeptat, pokud o měsíčky přijdu, jestli to bude mít na myom účinek, teda jestli přestane růst. Děkuji Lucka

Sdílejte:   | 
0

Máte dotaz na odborníka z této poradny? Zeptejte se

neumayer , 29. 3. 2018, 14.34

Dobrý den, záleží na tom, kolik je vám let. Pokud se blížíte do přechodu, tak je vymizení měsíčku samozřejmě přirozené a může to mít pozitivní vliv na zmenšení myomu. Po přechodu se myomy zvětšují jen výjimečně.

Lucie13 , 29. 3. 2018, 15.10

Dobrý den, děkuji za Vaši odpověď. Jestli jsem to pochopila správně, přechod je určitou ochranou před myomy. To je dobrá zpráva. Je mi 45 let a odebrání dělohy se bráním. Ještě jednou děkuji Lucka

neumayer , 29. 3. 2018, 15.21

Ano, přechod je určitou "ochranou" před myomy. Pokud se váš myom nebude zvětšovat a nebude vám způsobovat žádné obtíže, není odstranění dělohy nezbytně nutné.

Lucie13 , 29. 3. 2018, 15.45

Vaše zpráva mě potěšila. Ještě jednou děkuji.

Pro přidání dotazu je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

© 2013 - 2019 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací