Vhodnost užití pilulky “po”

zobrazeno 266×

Vložil(a): Anonymní, 20. 3. 2019 18.03

Na dotaz odpovídá MUDr. Jakub Neumayer (neumayer)

Dobrý den, včera v noci- cca 5 dnů po skončení menstruace jsem měla z části nechráněný pohlavní styk (prvních pár chvil bez kondomu, poté s). Až teď zpětně si uvědomuji, že se mohu nacházet v období ovulace, přesně to bohužel nevím, před 2 měsícema jsem po 7 letech vysadila HA a cyklus mám zatím trochu nestálý. Mám pro jistotu užít Postinor či jinou formu této nouzové antikoncepce? Mám strach z otěhotnění i když k vyvrcholení partnera došlo bezpečně do prezervativu. Děkuji za odpověď.

Sdílejte:   | 
0

Máte dotaz na odborníka z této poradny? Zeptejte se

neumayer , 20. 3. 2019, 20.37

Dobrý , šance na otěhotnění je sice malá, ale jestli chcete mít jistotu, tak se pilulce "po" nevyhnete.

Pro přidání dotazu je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

© 2013 - 2020 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. v pořádku více informací