Objevte s námi KOUZLO NOŠENÍ

zobrazeno 2908×

Vloženo: 15. 9. 2022 13.16

Objevte s námi KOUZLO NOŠENÍ

KOUZLO NOŠENÍ - festival o kontaktním rodičovství a nošení dětí

Největší nosící akce tohoto roku, kde se o nošení v šátcích a nosítkách dozvíte úplně vše již tuto sobotu 17.9. v Konferenčním centru City! Pokud vás toto téma zajímá, nesmíte na festivalu chybět. Je vhodný pro rodiče, kteří o nošení ještě nic nevědí, aby získali vše potřebné do začátku. Pro rodiče, kteří nosit už začali, ale potřebují zjistit více a vyladit své umění. I pro zkušené nosičky, aby načerpaly novou inspiraci.

Co Vás vše letos na festivalu Kouzlo nošení čeká?

🤩 neopakovatelná nosící atmosféra

🤩 6 úžasných přednášek nejen o nošení

🤩 6 praktických workshopů, kde se můžete naučit vázat do šátku nebo jak správně držet

tělo při nošení

🤩 40 vystavovatelů, kteří přivezou své nejlepší šátky, nosítka, nosící, kojící a těhotenské

🤩 oblečení a doplňky, spodní prádlo, jantarové korálky, funkční oblečení a další zajímavé

výrobky

🤩 tombola o atraktivní ceny, kterou zároveň podpoříte neziskovou organizaci Nedoklubko

🤩 hrací, kojící a přebalovací koutek

🤩 možnost občerstvení i obědy

Přednášky jsou více než zajímavé! 

- Než začnete nosit - podíváme se na základy nošení, hlavně jak působí na zdraví, jak je to správně a co naopak nedělat

- Jak vyzrát na nošení aneb tipy a triky - naučit se úvaz je jedna věc, ale integrovat nošení pohodlně do našeho života je věc druhá. Pláče miminko v úvazu, vrtí se vám až příliš, odtahuje nebo "klove"? Řešíte oblékání nebo kojení při nošení? Pak je tato přednáška právě pro vás

- Domácí a sebeřízené vzdělávání jako styl života - dnes velmi populární téma! Znamená domácí škola, že budete sedět každý den dopoledne v "domácích lavicích" s dítkem? Je pro každého? 

- Partnerská komunikace s dětmi - rádi byste se svým potomkem komunikovali ne jako boss, ale jako partneři? Zjistěte, že to jde i jinak, přívětivě a s respektem obou stran. 

- Jak skutečně NASLOUCHAT (nejen) dětem - umíte svému potomkovi opravdu naslouchat? Nebo fungujete na základě svých vlastních domněnek a úsudků, že to je tak, jak si myslíte vy? 

- Jak začít s montessori doma už od miminka - montessori je ucelený způsob, jak vychovávat své děťátko. Má určitě na sebe navazující kroky, které je vhodné znát. Víte jak na to? Pokud ne, na této přednášce dostanete základní informace, jak s montessori začít. 

- V praktických workshopech se naučíte vázat do šátku úvaz kříž s kapsou na břicho, úvaz na bok a ring sling, batoh a double hammock na záda a také bude na závěr workshop, kde se dozvíte, jak nastavit správně svoje tělo při nošení, aby záda nebolela. 

Těšíme se na vás!😉


Vaše maminky z ProMaminky.cz

banner

Přidejte se k nám, ať vám něco neuletí...

ProMaminky.cz na FacebookuProMaminky.cz na InstagramuProMaminky.cz na Youtube

Newsletter


Chcete se dovídat, co je na ProMaminky.cz nového, z první ruky? Stačí se jen přihlásit k odběru našeho pravidelného newsletteru.





© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů