Spouštíme nové kategorie Poradny a Zábava... a tím to zdaleka nekončí

zobrazeno 3856×

Vloženo: 23. 3. 2015 14.40

Maminky,

snažíme se pro vás připravovat web nejlépe, jak umíme. Přemýšlíme, co bychom jako maminky ještě uvítaly za informace, co by na webu nemělo chybět. Jsou pro nás velmi důležité vaše názory a tipy pro doplnění či vylepšení webu. Proto jsme založily otevřenou diskuzi a všem děkujeme za dosavadní příspěvky. Ceníme si všech vašich názorů, bereme si k srdci kritiku a vaše chvála nás povzbuzuje do další práce.

Tento newsletter je odlišný od ostatních. Věnujeme ho novinkám na webu, které v těchto dnech spouštíme. Věříme, že vás potěší a zachováte nám přízeň.


Vaše maminky z Promaminky.cz


P.S.: Nezapomeňte, že za aktivitu na našem webu získáváte pampelišky do věrnostního programu, kde si můžete vybírat dárky.

Kvalita nehtů u dětí
diskuze Hobby a volný čas \ Ostatní

Co se vám líbí a nelíbí na tomto webu? Co byste doplnily, vylepšily? Postrádáte něco?

Vložil(a): Alexandra, 10. 3. 2015 20:54

Maminky, snažíme se pro vás dělat tento web nejlépe, jak umíme. Brzy se můžete těšit na jeho další rozšíření o kategorii...

Věrnostní program
Kvalita nehtů u dětí
10 věrnostních bodů zbývá 50 kusů

Vstupenka na veletrh FOR KIDS 2015

Stačí se zapojit v pár diskuzích, nebo zadat pár tipů ostatním maminkám v kategoriích na tomto webu a za pouhých 10 pampelišek získáte zdarma vstupenku na veletrh potřeb pro děti FOR KIDS 2015.

Veletrh probíhá od 9.4. do 12.4. na výstavišti PVA Letňany v Praze.

Poradny
Poradny aneb bodeme vám

V anketě jste si žádaly možnost poradit se s odborníky na různá témata okolo dětí a maminek. Nám se ten nápad také zamlouval a je to tu! ☺

Má vaše dítě šestou nemoc a vy si nevíte rady? Potřebujete poradit ohledně výživy? Nevíte, kdy a jak nejlépe začít s příkrmy vašeho dítěte? Zajímá vás oblast pohybových aktivit dětí? Naši spolupracující odborníci z oblasti obecné pediatrie, homeopatie, gynekologie, pohybových aktivit, psychologie a mnoha dalších oborů čekají na vaše dotazy.

Další tematické poradny pro vás připravujeme a budeme je postupně přidávat, už teď se můžete těšit na dermatologii, nebo třeba laktační poradnu.

Přejít do kategorie Poradny
Zábava
Zábava aneb rozlet s úsměvem

Také si rády hrajete se slovíčky a občas byste potřebovala nějakou tu inspiraci v podobě nové básničky, písničky nebo třeba pohádky? Právě vy určitě uvítáte novou kategorii Zábava a podělíte se o slovíčka s ostatními maminkami.

Máte doma malého rozumbradu, který vás čas od času odzbrojí svými hláškami? I pro vás je tu kategorie Zábava, ať se společně nasmějeme.

Narazila jste na nějakou parádní vychytávku, která vám usnadnila život? V kategorii Zábava se o ni můžete podělit s námi i ostatními maminkami.

Alba fotek
Alba fotek

Fotíte vaše dětičky, ale ani nejbližší rodina se k fotkám nikdy pořádně nedostane? Nechce se vám posílat neustále každému fotky zvlášť e-mailem? Chcete mít památku na růst vašich dětí a místa vašich společných zážitků pohromadě?

Pak se vám bude líbit nová možnost vkládat alba fotek přímo do vašeho profilu. Fotky můžete mít veřejné pro ostatní maminky, nebo neveřejné jen pro vás a vaše nejbližší... stačí jim poslat unikátní odkaz, na kterém si fotky v pohodí domova prohlédnou.

Zprávy a upozornění
Zprávy a upozornění

Pokud se vám zamlouvají názory a tipy, které na web vkládá konkrétní maminka, nebo se jí chcete soukromě na něco doplňujícího zeptat, máte možnost ji kontaktovat pomocí zprávy. Pracujeme také na tom, abyste mohly aktivity Vámi vybraných maminek sledovat (brzy spustíme).

Ikonka zvonečku vás informuje o aktivitě ostatních maminek související s vámi vloženým obsahem (jejich komentáře, lajky). Připravujeme pro vás možnost sledování oblíbeného obsahu (např. oblíbená diskuze) a zvoneček vás upozorní na jakoukoliv aktivitu ostatních (např. další příspěvek v diskuzi). Pomocí zvonečku vám také dáváme my vědět o nových soutěžích, nových odměnách ve věrnostním programu, nových kategoriích na webu.

Pokud na web nechodíte tak často, ale chtěla byste dostávat nějaká upozornění , máte možnost si ve svém profilu (úplně dole v editaci profilu) zaškrtnout, o jaká upozornění stojíte... například vám pošleme e-mail, pokud někdo odpoví na váš komentář v diskuzi, když vám přijde odpověď odborníka z Porady apod.

Soutěže
Velikonoční soutěž s Krtečkem
soutěže

Velikonoční soutěž s Krtečkem

Probíhá od 16. 3. 2015, 8:30 do 24. 3. 2015, 21:00

Soutěžte o 4x Krtečkovo Velikonoční puzzle a dekoraci k pomlázce.

Zúčastnit se

...A to zdaleka není všechno! Přidejte se k nám, ať vám něco neuletí...

ProMaminky.cz na FacebookuProMaminky.cz na TwitteruProMaminky.cz na Google+

Newsletter


Chcete se dovídat, co je na ProMaminky.cz nového, z první ruky? Stačí se jen přihlásit k odběru našeho pravidelného newsletteru.





© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů