Baby Art Rámeček Double Print Frame Grey

zobrazeno 468×

Vloženo: 7. 5. 2019 18.40

Baby Art Rámeček Double Print Frame Grey
nové zboží
Přidáno:
7. 5. 2019, 18.40
Výrobce:
Baby Art
Cena:
0,00 Kč
Mám zájem (Více na Kasa.cz)
Vytvořte si sádrový otisk dětských ručiček

Dny s miminkem ubíhají závratně rychle a už po pár měsících je těžké uvěřit, jak maličké bylo, když se narodilo. Vytvořit si jedinečnou vzpomínku na první dny či měsíce jeho života můžete díky otiskům jeho drobounkých ručiček a nožiček.

Obzvláště kvalitní sady pro otisky vyrábí francouzská firma Baby Art.

Se sadou Baby Art Double Print Frame si jednoduše uděláte otisk ručičky a nožičky vašeho děťátka a společně s fotografií je vložíte do dřevěného rámečku, který je součástí balení.

A rozhodně se nemusíte obávat, že byste snad výrobu otisku nezvládli. Sada pro otisky Baby Art Double Print Frame je vytvořená tak, že skvělého výsledku dosáhnete, i když si nepřipadáte příliš zruční.

Napoprvé se nepovedlo? Nevadí, zkuste to znovu!

Sada pro otisky Baby Art obsahuje vše, co budete k vytvoření otisku potřebovat – sádrovací hmotu, váleček na její rozválení, trojrámeček, lepicí čtverečky pro nalepení otisků do rámečku, samolepicí štítky pod otisky pro vepsání jména a samozřejmě návod. Hmotu nejdříve zpracujte v rukách alespoň po dobu 30 sekund. Čím déle ji však budete zpracovávat, tím snadněji otisk vytvoříte. Pak hmotu rozválejte a přitiskněte do ní ručičku či nožičku dítěte. A kdyby se vám náhodou otisk nelíbil, ihned hmotu znovu zpracujte a začněte nanovo. Okraje hotového otisku zarovnejte a vaše dílko nechte uschnout př...
Sdílejte:   | 
0

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů