Nová odsávačka DIFRAX

zobrazeno 950×

Vložil(a): Katka721, 24. 5. 2016 9.23

nové zboží
Přidáno:
24. 5. 2016, 9.23
Výrobce:
Difrax
Cena:
1 950,00 Kč
Prodávající:
Katka721
Mám zájem (Kontaktovat prodávající)

Parametry:

Stav
Nové, s visačkami
Materiál
Plast

Objevili jste chybu ve vlastnostech nebo parametrech? Upozorněte nás na ni.

Původní cena 5 100 Kč. Prodávám také vhodné láhve.

Odsávačka Difrax je velmi přátelská uživateli a umožnuje Vám delší odsávání. Odsávačka není vůbec nápadná, protože zvon se nachází v podprsence a je velmi tichá. Další předností je, že Vám během odsávání zůstávají ruce volné, což je praktické na cestách, v autě, při práci nebo doma. 


Těšte se na tiché a diskrétní odsátí, při kterém máte ruce volné. Odsávačku můžete zcela nenápadně používat, protože se zvon odsávačka dá nosit pod oblečením. Odsátí probíhá proto velmi diskrétně. Že přitom máte obě ruce volné, je další přednost. Nizozemská organizace pro aplikovaný vědecký výzkum TNO dokázala, že Difrax BtoB je tišší než Medela Swing a Avent SC302. 

Po zapnutí se podněcuje reflex spouštěcí tok mléka. Po 3 minutách se odsávačka automaticky přepne do odsávacího modu, ale dá se na něj přepnout ještě dřív. Sílu odsávání můžete sami nastavit, existuje 8 různých stupnů.

Doprava, poštovné:

Osobní předání Praha 4 nebo poštou dle ceníku pošty (podle přání odešlu buď doporučeně nebo obyčejně)

Sdílejte:   | 
0

Koupit nebo upřesnit informace:

Pomocí následujícího formuláře můžete zboží zakoupit, nebo můžete prodávajícímu položit upřesňující dotaz ohledně zboží. Konverzaci uvidí jen prodejce a vy. Odpověď od prodejce vám přijde na vaši e-mailovou adresu.

Prodávající není oprávněn prostřednictvím nástrojů těchto webových stránek vyzývat Kupujícího (např. prostřednictvím tzv. zprávy pro Kupujícího) k obchodování mimo webové stránky, ani po skončení nabídky. Plné znění Pravidel užívání webu naleznete zde.

Max. 1500 znaků

Vaši předchozí komunikaci s prodejcem můžete vidět, pouze pokud se přihlásíte.

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů