ZVÍŘÁTKA A LOUPEŽNÍCI - 7 figurek

zobrazeno 1046×

Vložil(a): marionetino, 6. 10. 2016 14.22

nové zboží
Přidáno:
6. 10. 2016, 14.22
Výrobce:
Marionetino
Cena:
116,00 Kč
Prodávající:
marionetino
Mám zájem (Více u prodejce)

Parametry:

Stav
Nové, s visačkami
Materiál
Knihařská lepenka

Objevili jste chybu ve vlastnostech nebo parametrech? Upozorněte nás na ni.

SLEVA PROMAMINKY.CZ – NEZAPOMEŇTE VYPLNIT SLEVOVÝ KÓD 18417008 a získejte slevu 20 %při vyplňování objednávky na www.kufrik.cz

Oblíbená sada figurek obsahující tři  pohádky v jednom. 

Základem je pohádka ZVÍŘÁTKA A LOUPEŽNÍCI, kterou možná znáte pod názvem Zvířátka a Petrovští nebo Brémští muzikanti. 
Kombinace zvířátek v balení Vám umožní zahrát dvě další pohádky: O PEJSKOVI A KOČIČCE nebo O KOHOUTKOVI A SLEPIČCE.
V neposlední řadě je tu dvojice veselých a hloupých loupežníků, Hraboun a Pif ...:-)

Figurky jsou vysekávány z nejkvalitnější knihařské lepenky. Tento materiál je velice pevný, odolností srovnatelný se dřevem. Ekologický materiál velmi příjemný do ruky.


POSTAVY
oslík, pejsek, kočička, kohoutek, slepička, loupežník s pistolí Pif, loupežník s pytlem Hraboun


Jak můžete naše postavičky využít?
1) jako FIGURKY DO RUKY 
Toto je nejlevnější a nejjednodušší způsob. Držíte postavičky v ruce a s dětmi si vyprávíte pohádku v podstatě kdekoliv. Na stole, v postýlce, v autě, ve vlaku apod. Protože hlavní je dle našeho názoru příběh, na který se dítě soustředí a do kterého se může zapojovat. Tato varianta je ideální pro velmi malé děti.

2) jako LOUTKY
Postavy můžete samozřejmě využít jako loutky do Vašeho loutkového divadla. V tomto případě budete potřebovat tyčku. Pokud ji nemáte, naleznete ji v SOUVISEJÍCÍCH PRODUKTECH. Návod na připevnění tyček naleznete v sekci SOUBORY.

3) jako MAŇÁSKY
Postavy můžete perfektně využít i jako maňásky ve Vašem maňáskovém divadle. Pokud maňáskové divadlo nemáte, podívejte se na naši nabídku.


Tip:
Rádi byste figurky použili jako dekoraci či jednoduše chcete, aby figurka stála? 
Zakupte jí dřevěné botky. Nabízíme Vám je v SOUVISEJÍCÍCH PRODUKTECH.

Doprava, poštovné:

DOPRAVA ZDARMA NAD 1 200 Kč
Využijte tuto možnost! Pokud u nás nakoupíte zboží nad částku 1 200 Kč, nezaplatíte za dopravu nic, budete ji mít zcela zdarma :-)

ČESKÁ POŠTA - BALÍK DO RUKY - 99 Kč
Balík dostanete přímo do ruky. Pokud nejste doma, doručovatel Vám balík uloží na nejbližší pobočku České pošty, kde může zůstat po dobu 7 dnů. Nicméně předem Vám přijde SMS nebo e-mail s informací o době dodání či o možnosti tuto dobu změnit.

ČESKÁ POŠTA - BALÍK NA POŠTU - 95 Kč
Nevyhovuje Vám obvyklá doba rozvozu balíků České pošty či nechcete, aby Vaši blízcí věděli, že dárek dorazil?
Využijte službu Balík na poštu. Zboží Vám přijde přímo na jednu z 2 600 pošt, kterou si sami vyberete. Vyzvednete si ho, kdy se Vám to hodí. Díky SMS nebo e-mailu totiž víte, odkdy na Vás bude čekat.

PPL - 99 Kč
Stejně dobře můžete využít přepravní službu PPL. V den doručení se Vám ozve řidič PPL a navrhne čas předání balíku. Pokud Vám čas nevyhovuje, můžete si s řidičem domluvit náhradní termín nebo si zásilku můžete sami převzít na nejbližším depu PPL po dobu 14 dnů.

ZÁSILKOVNA - 55 Kč
Toto je jednoznačně nejlevnější způsob (pokud nevyužijete možnost mít dopravu zdarma). Navíc si můžete zboží vyzvednout kdykoliv, kdy se Vám to hodí. Vyberte si nejbližší pobočku Zásilkovny - je jich mnoho, více než 550 v ČR. Jakmile zboží zabalíme a odešleme, obdržíte informační e-mail. Jakmile zásilka dorazí na místo, obdržíte sms a e-mail s heslem pro vyzvednutí zásilky. Přes zásilkovnu je také levnější dobírka, pokud si tuto možnost platby vyberete.

OSOBNÍ ODBĚR - 0 Kč
Pokud se pohybujete v blízkosti Prahy 8, Horňátecká 1772/19, rádi se s Vámi domluvíme na osobním převzetí. Pozor, je však nutné dopředu zavolat a domluvit se na termínu. nejlépe prosíme volejte telefon 736 607 273. Pokud si zboží vyzvedáváte, je nutno platit pouze hotově.


JAK MŮŽETE ZA NÁKUP ZAPLATIT?

DOBÍRKOU - 35 Kč
tato cena platí pro dobírku v souvislosti s využítím služeb České Pošty či PPL

DOBÍRKOU - 25 Kč
tato cena platí pro dobírku v souvislosti s využitím služeb Zásilkovny

PŘEVODEM - 0 Kč

Na dalších platebních metodách pracujeme.


KDY ZBOŽÍ DOSTANETE?
Pokud je zboží skladem, snažíme se vyřizovat objednávky nejpozději do dvou pracovních dnů. Tzn., že zabalené a připravené zboží je předáno přepravci do druhého pracovního dne od obdržení objednávky. Poté je třeba nutno přičíst čas, který přepravce potřebuje na doručení. U služeb, které nabízíme, trvá obvyklr přeprava zboží 1 - 2 pracovní dny.

Sdílejte:   | 
0

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů