DLOUHÝ, ŠIROKÝ A BYSTROZRAKÝ - 7 figurek

zobrazeno 1524×

Vložil(a): marionetino, 6. 10. 2016 14.26

nové zboží
Přidáno:
6. 10. 2016, 14.26
Výrobce:
Marionetino
Cena:
144,00 Kč
Prodávající:
marionetino
Mám zájem (Více u prodejce)

Parametry:

Stav
Nové, s visačkami
Materiál
Knihařská lepenka

Objevili jste chybu ve vlastnostech nebo parametrech? Upozorněte nás na ni.

SLEVA PROMAMINKY.CZ – NEZAPOMEŇTE VYPLNIT SLEVOVÝ KÓD 18417008 a získejte slevu 20 %při vyplňování objednávky na www.kufrik.cz

Dlouhý, Široký, Bystrozraký – FIGURKY do ruky k české pohádce. Půvabné postavičky s mnoha vtipnými detaily. Figurky jsou vysekávány z nejkvalitnější knihařské lepenky. Tento materiál je velice pevný, odolností srovnatelný se dřevem. Ekologický materiál velmi příjemný do ruky.

POSTAVY
Dlouhý, Široký, Bystrozraký, král, princ, princezna, čaroděj

REKVIZITY
prsten, žalud, drahokam


Jak můžete naše postavičky využít?
1) jako FIGURKY DO RUKY 
Toto je nejlevnější a nejjednodušší způsob. Držíte postavičky v ruce a s dětmi si vyprávíte pohádku v podstatě kdekoliv. Na stole, v postýlce, v autě, ve vlaku apod. Protože hlavní je dle našeho názoru příběh, na který se dítě soustředí a do kterého se může zapojovat. Tato varianta je ideální pro velmi malé děti.

2) jako LOUTKY
Postavy můžete samozřejmě využít jako loutky do Vašeho loutkového divadla. V tomto případě budete potřebovat tyčku. Pokud ji nemáte, naleznete ji v SOUVISEJÍCÍCH PRODUKTECH. Návod na připevnění tyček naleznete v sekci SOUBORY.

3) jako MAŇÁSKY
Postavy můžete perfektně využít i jako maňásky ve Vašem maňáskovém divadle. Pokud maňáskové divadlo nemáte, podívejte se na naši nabídku.


Tip:
Rádi byste figurky použili jako dekoraci či jednoduše chcete, aby figurka stála? 
Zakupte jí dřevěné botky. Nabízíme Vám je v SOUVISEJÍCÍCH PRODUKTECH.

Doprava, poštovné:

DOPRAVA ZDARMA NAD 1 200 Kč
Využijte tuto možnost! Pokud u nás nakoupíte zboží nad částku 1 200 Kč, nezaplatíte za dopravu nic, budete ji mít zcela zdarma :-)

ČESKÁ POŠTA - BALÍK DO RUKY - 99 Kč
Balík dostanete přímo do ruky. Pokud nejste doma, doručovatel Vám balík uloží na nejbližší pobočku České pošty, kde může zůstat po dobu 7 dnů. Nicméně předem Vám přijde SMS nebo e-mail s informací o době dodání či o možnosti tuto dobu změnit.

ČESKÁ POŠTA - BALÍK NA POŠTU - 95 Kč
Nevyhovuje Vám obvyklá doba rozvozu balíků České pošty či nechcete, aby Vaši blízcí věděli, že dárek dorazil?
Využijte službu Balík na poštu. Zboží Vám přijde přímo na jednu z 2 600 pošt, kterou si sami vyberete. Vyzvednete si ho, kdy se Vám to hodí. Díky SMS nebo e-mailu totiž víte, odkdy na Vás bude čekat.

PPL - 99 Kč
Stejně dobře můžete využít přepravní službu PPL. V den doručení se Vám ozve řidič PPL a navrhne čas předání balíku. Pokud Vám čas nevyhovuje, můžete si s řidičem domluvit náhradní termín nebo si zásilku můžete sami převzít na nejbližším depu PPL po dobu 14 dnů.

ZÁSILKOVNA - 55 Kč
Toto je jednoznačně nejlevnější způsob (pokud nevyužijete možnost mít dopravu zdarma). Navíc si můžete zboží vyzvednout kdykoliv, kdy se Vám to hodí. Vyberte si nejbližší pobočku Zásilkovny - je jich mnoho, více než 550 v ČR. Jakmile zboží zabalíme a odešleme, obdržíte informační e-mail. Jakmile zásilka dorazí na místo, obdržíte sms a e-mail s heslem pro vyzvednutí zásilky. Přes zásilkovnu je také levnější dobírka, pokud si tuto možnost platby vyberete.

OSOBNÍ ODBĚR - 0 Kč
Pokud se pohybujete v blízkosti Prahy 8, Horňátecká 1772/19, rádi se s Vámi domluvíme na osobním převzetí. Pozor, je však nutné dopředu zavolat a domluvit se na termínu. nejlépe prosíme volejte telefon 736 607 273. Pokud si zboží vyzvedáváte, je nutno platit pouze hotově.


JAK MŮŽETE ZA NÁKUP ZAPLATIT?

DOBÍRKOU - 35 Kč
tato cena platí pro dobírku v souvislosti s využítím služeb České Pošty či PPL

DOBÍRKOU - 25 Kč
tato cena platí pro dobírku v souvislosti s využitím služeb Zásilkovny

PŘEVODEM - 0 Kč

Na dalších platebních metodách pracujeme.


KDY ZBOŽÍ DOSTANETE?
Pokud je zboží skladem, snažíme se vyřizovat objednávky nejpozději do dvou pracovních dnů. Tzn., že zabalené a připravené zboží je předáno přepravci do druhého pracovního dne od obdržení objednávky. Poté je třeba nutno přičíst čas, který přepravce potřebuje na doručení. U služeb, které nabízíme, trvá obvyklr přeprava zboží 1 - 2 pracovní dny.

Sdílejte:   | 
0

© 2013 - 2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů