Zmrazené maso pro kojence
Vložil(a): Kamila Pecharová, 11. 10. 2016 21.18
Maminky, vrtá mi hlavou jedna věc. Raději bych se zeptala odborníka, ale nenašla jsem tu vhodnou kategorii. Nechala jsem si pro malého zamrazit neosolené maso + vývar do kostek na led. Nyní vždy vytáhnu jen jednu, dvě kostky a rozmixuji synovi společně s uvařenou zeleninou. Jenže nikdy neuvařím zeleninu jen na jeden den, ale na dva. Myslíte, že takto předem zmrazené maso rozmixované s ostatními surovinami vydrží v lednici a nezkazí se? Nebo bych měla jednu porci ihned zamrazit? Jak to děláte vy? Děkuji :)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 15. 8. 2017, 10.04
tak do druhého dne to určitě vydrží, to byste nedělala jinak nic jiného, než vařila
Peta Johansson, 8. 3. 2017, 20.38
Asi ok
Fuga, 12. 1. 2017, 13.41
já to dělám stejně a nechám to v lednici do druhého dne, je to 24 hodin než to sní a hlavně bych to znovu nemrazila
Katka, 12. 10. 2016, 8.41
Maso vůbec nemrazím. Koupím chlazené a hned spotřebuju.
Petra Schoberová, 12. 10. 2016, 7.10
nechávala jsem si porci v lednici a pokud toho bylo více tak do mrazaku